Haberler

Savaş Ay'ın Kız Kardeşi: İkna Etmiştik Ameliyat Olacaktı

Güncelleme:

Hayatını kaybeden usta gazeteci Savaş Ay'ın kız kardeşi Işıl Ay, "Ailecek ikna ettik. Kasım ayında ameliyat olacaktı ama olamadı." dedi.

Usta gazeteci Savaş Ay'ın kızkardeşi Işıl Ay, hastanede basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

FATİH CAMİİ'NDE SON YOLCULUĞA UĞURLANACAK

Savaş Ay'ın pazartesi günü son yolculuğuna uğurlanacağını söyleyen Işıl Ay, "CRR'de 11.30'da bir tören olacak. Öncesinde Sabah gazetesinde bir tören olacak. Fatih Camii'nde ikindide son yolcuğuna uğurlanacak" diye konuştu.

"AMELİYATA İKNA ETMİŞTİK"

Savaş Ay'ın ameliyat olmayı kabul ettiğini söyleyen Işıl Ay, "Biraz tedirgindi. Ama biz ailecek ona bu telkinlerle kabul ettirmiştik. Kasım ayında ameliyat olacaktı ama olmadı. Son dönemlerde biliyorsunuz. Size anlatmayayım ağabeyimi. Sizlerden biriydi. Hastayken bile elinden makinesi hiç düşmedi. Her şeyden haberdar oldu. Yine köşe yazısını yazdı. Hiç beklemiyorduk şoktayım. Biz ameliyata hazırlanırken bugün bu haber bizi mahvetti. Ameliyat günü kararlaştırılmamıştı ancak bu ay ameliyat olacaktı. Ailecek ikna etmiştik" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Savaş Ay Işıl Ay Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title