Haberler

Yalıkavak Belediye Başkanı, Öğretmenler Gününü Kutladı

Güncelleme:

Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, 24 kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen kahvaltıda öğretmenler ile bir araya geldi.

Yalıkavak Belediyesi İskele Kafeteryada düzenlenen kahvaltıya, Yalıkavak Neşe Doğan İlkokulu, Suzan Abdulhakim Bilgili Ortaokulu, Profilo Marina İlkokulu – ortaokulu ve Adnan – Halil İbrahim İper Anadolu Lisesi'nde görev yapan öğretmenler ve yöneticiler katıldı.

Kahvaltıya katılan öğretmenlerin gününü kutlayan Mustafa Saruhan yaptığı konuşmada şunları söyledi:
"Çok kıymetli öğretmenlerimiz, hem şahsım hem de idare ettiğim kurum olarak bizler sizlerin çok kutsal bir görev yaptığınız bilinciyle hareket ettik. Burada olan ve burada olmayan öğretmenlerimizin gününü kutluyorum. Hep şu bilinçte olduk olmaya devam edeceğiz. Sizler toplumun görünmez kahramanlarısınız. Bunu söz olsun laf olsun diye söylemiyorum. Çünkü içinde bulunduğumuz şartlar gerçekten her geçen gün oldukça zorlaşıyor. İyileşmesi için çaba sarf etmemiz mücadele etmemiz gerekiyor. Atama bekleyen öğretmenlerimiz var ücretli çalışan öğretmenlerimiz var. Çalışan öğretmenlerimizin özellikle Bodrum'da geçim sıkıntısı var. Bu zorluklar içerisinde bu bölgede yeni nesiller yetiştirmeye, onları eğitmeye, ülkesini seven, Atatürk ilkelerine bağlı nesiller yetiştirmeye çaba sarf eden sizlersiniz. Bu çabalarınızdan dolayı sizlerin yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Öğretmenleri gününüzü yeniden tebrik ediyorum"

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Saruhan Profilo Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title