Haberler

Saruhan İren'den Equinox Defilesi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan modacı Saruhan İren, Equinox isimli defilesiyle beğeni topladı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan modacı Saruhan İren, Equinox isimli defilesiyle beğeni topladı. Birbirinden farklı tasarımdaki kıyafetleri, farklı meslek gruplarından amatör mankenler sergiledi.

Ünlü modacı Saruhan İren, ilginç ve sıra dışı kıyafet tasarımlarının yer aldığı bir defile gerçekleştirdi. Kumbahçe Mahallesi'ndeki Snob Art & Taste Galeri'de gerçekleştirilen defileyi yaklaşık 30 kişi izledi. Saruhan İren'in 'Equinoxö ismini verdiği 24. defilesinde 32 parça kıyafeti, Bodrum'da yaşayan her biri meslek sahibi amatör mankenler, Feride Gürsoy, Deniz Kara, Elif Olgaç, Aylin Aras, Ayça Aras, Fujer Balaban ve Bilge Çamlıbel sundu. Tasarımlarında güncel moda ile ilişkisinin olmadığını belirten 30 yıllık modacı İren, 'Moda kaygım hiç olmadı. Her zaman içimden ne geliyorsa onu tasarlayıp ürettim. Bu defilemde ise örgüler, tunikler, kadife ve ipek kumaşlardan hazırladığım rahatlık ve şıklığın ön planda olduğu kıyafetler hazırladım. Her dönem giyilebilecek aralarında transparan kıyafetlerin de yer aldığı defileyi 2 ayda tamamladım. Yaptığım kıyafetler, yerelden çok farklı, dünyanın her yerinde, yarışmada, açılışta, etkinlikte davette giyilebilecek kıyafetlerdirö dedi. Saruhan İren, Bodrum'da daha önce de 'Uzaylılar ve Dünyalılar', 'M.Ö. 2001- M.S. 2001', 'Tanrılar ve Tanrıçalar', 'İpek Yolu', 'Bir Kış Masalı', 'Millenium' ve 'Metamorfoz', 'Zamansız Giysiler-Yaşsız Kadınlarö adlı konsept defileler düzenlemişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bodrum Muğla Moda Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title