Haberler

Şarkıcı Gökhan Özoğuz, Alevi ailenin duvarına "Defol" yazılmasına tepki gösterdi

Güncelleme:

İzmir'de yaşayan Alevi ailenin evinin duvarına "Defol Alevi" yazılarak çarpı konulması sosyal medyanın gündemine oturdu. Yaşanan olay karşısında sessiz kalmayan şarkıcı Gökhan Özoğuz, "Kapıları işaretleyenler hainlik edenlerdir" dedi.

İzmir'in Gaziemir ilçesine bağlı Yeşil Mahallesi'nde oturan Alevi ailenin evinin duvarına "Defol Alevi" yazılarak çarpı işareti konuldu. Kimliği belirsiz kişilerce yapılan yazıyı fark eden aile, karakola giderek şikayette bulundu. Sosyal medyada kısa sürede gündem olan konuya Athena Grubu'nun solisti Gökhan Özoğuz'dan da tepki gecikmedi.

"KAPILARI İŞARETLEYENLER HAİNLİK EDENLERDİR"

Twitter hesabından konuyla alakalı paylaşım yapan Gökhan Özoğuz, Twitter'da başlatılan "Aleviyim" etiketi altında "Bu Coğrafyanın hamuru Alevi erkânında yoğurulmuştur! Kapıları işaretleyenler hainlik edenlerdir! Ayrıca Sünni ve Alevi ayrımı, ülkemizin içine atılmış en büyük virüslerdendir. Yapaydır! Yemeyelim artık şu lokmaları. Biz Türkiyeyiz!" dedi.

Şarkıcı Gökhan Özoğuz'un Alevi ailenin duvarına 'Defol' yazılmasına tepki gösterdi

"HER ŞEY AÇIĞA ÇIKACAKTIR"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İzmir'de bir duvara Alevi vatandaşlara yönelik yazılan çirkin ifadelere ilişkin, "Gerek bizlere ulaşarak gerek sosyal medyada hassasiyet gösteren vatandaşlarımız müsterih olsunlar. Konu hassasiyetle takip ediliyor. Her şey açığa çıkarılacaktır." dedi. Alevilerle ilgili çirkin ifadelere sosyal medyadan da tepki yağdı.

Şarkıcı Gökhan Özoğuz'un Alevi ailenin duvarına 'Defol' yazılmasına tepki gösterdi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Gökhan Özoğuz Gaziemir İzmir Haberler

500

Yorumlar (69)

JEAN RENO:

buda siyasete girecek heralde müzikle bu kadar uğraşmıyor

46
28
yanıtYanıtla
...:

sana ne ibo''da müzikten çok siyasetle uğraşıyor ama ona tek laf eden yok

yanıt13
yanıt20
mesut:

Ne kadar cahil insanlar var ya. Bu yazıyı yazanlardan bahsetmiyorum. Yazanlar çok akıllı çünkü. Amaçları ortalığı karıştırmak. Bunu okuyan cahiller birbirine düşsün diye. Bunun haber olması bile ayıp bence. Komşunun duvarına yazılmışsa sen gidip boya alıp eski haline getireceksin. Birlik olmak gerek arkadaşlar. Her türlü saldıracaklar.

53
5
yanıtYanıtla
M..ASCAN:

AYNEN KARDESIM ETREFIMIZ VE ICIMIZ HAYIN SEREFSIZ DOLMUS ULKE GELISTIKCE BU ITLER AZIYOR MESUT KARDESIM TESPITIN COK DOGRU . ASLA KOMSUMU OTEKILESTIRMEM ASLA SAHIP CIKARIM ZATEN IZMIRDE OLMASI COK ENTARASAN CUNKU AYNI KAFADALAR BIRYRDE DUSUNCE OLARAK IZMIR AYNI ZATEN NASIL DISLAMISLAR HAYRET ETTIM O AILEYI KORUMAK GEREK BENCE DEVLET ONLARI YERLERINI DEGISTIRSIN Kİ MORELLERI BOZULMASIN COK UZULDUM COK ARKADASIM VAR HEPSIDE CAN CIGERIZ

yanıt2
yanıt0
MAKSUT:

ANLADIK, , , , , , ETRAF ZATEN GERGİN, , , , , , YAPANLAR CEZASIZ KALMAYACAKTIR, , , , , , O KADAR, , , ,

yanıt0
yanıt0
ALİ:

Yine birileri oyun peşinde. Alevi ve sünni kardeşlerimizi birbirine düşürüyorlar. Allah fırsat vermesin inşallah. Bu tür yazıları yazanlar kesinlikle şiddetli bir şekilde cezalandırılmalıdırlar.

48
3
yanıtYanıtla
vatandaş rıza:

TÜRKİYE, de her türlü oyunu oynuyorlar oyunların biri bitiyor diğeri başlıyor fakat artık o ayaklar koktu kimse yemiyor bayatlamış oyun bunlar terör devleti kurulmasına müsade etmeyince B planını devreye sokmuşlar önce külliyeye chp, li başkan adayı yalanı şimdi ise alevilerin oylarını almak için ikinci bir oyun bunlar sökmez artık C planını uygulayın fakat şimdiden söyliyeyim TÜRK milleti artık bu numaraları yemiyor bittiniz artık. . .

23
12
yanıtYanıtla
nişantaşılı:

buradakilerin çoğu olayı kınasada konya, yozgat, erzurum, trabzon vb malum yapıdaki illerin çoğu alevi düşmanıdır. cahil arap emperyalızminin sonucu

17
12
yanıtYanıtla
vatandaş rıza.:

hadi ordan bölücü, emperyalızm nişantaşında. . kara cahil, isme bak yoruma gel derler buna. .

yanıt3
yanıt1
Gül:

Git lan! Müslümana camur atmakta birebirsin! Allahindan bul! Eger düsmanin varsa git arastir ne ettin ona diye! Müslümanin Imani var senin günahinla niye ugrassin ve kendini kirletsin , sonucta hesabi Allaha vereceksiniz! Islama dokunmayin yeter!

yanıt2
yanıt2
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title