Haberler

Şarkıcı Gökhan Özoğuz, İzmir Marşı polemiğinde Ziya Selçuk'u eleştirdi

Güncelleme:

Marmaris'teki İl Milli Eğitim Müdürlüğünün İzmir Marşı'nın söylenmesini engellemesi üzerinden tartışmalar devam ederken, Gökhan Özoğuz, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'u eleştirdi.

16 Mayıs 2019'da 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nın 100'üncü yılı etkinlikler kapsamında 50 öğrenci, çalan marştan farklı bir marş okuyunca Marmaris İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü tarafından uyarılmıştı.

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, tartışmaların devam ettiği olayla ilgili Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'u eleştirdi.

"TEESSÜF EDERİM ZİYA SELÇUK"

Gökhan Özoğuz, paylaşımında "Belirli bir kesimin dışında kimse 15 Temmuz katliamını bir bayram olarak kutlamadı, kutlamayacak da. 15 Temmuz marşı nedir ya? 19 Mayıs günü İzmir Marşı söylenir ve söyletilmelidir! Teessüf ederim Z. Selçuk! Yazık, severdik, ülke yön mevkinde nadir iş bilen kişilerdendir." dedi.

Şarkıcı Gökhan Özoğuz, İzmir Marşı polemiğinde Ziya Selçuk'u eleştirdi

NE OLMUŞTU?

Marmaris İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından 16 Mayıs 2019'da 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nın 100'üncü yılı etkinlikler kapsamında 'Gençlik Yürüyüşü' düzenlenmiş, '100. yıl 19 Mayıs kutlu olsun' yazılı beyaz tişört giyen ilçedeki lise ve ortaokul öğrencileri, öğretmenler ve ilçe protokolü, ellerinde Türk bayrakları ile Siteler Mahallesi'nde toplanıp, kortej eşliğinde Kordon Caddesi'ndeki Atatürk Anıtı'na yürümüştü.

Yürüyüş boyunca kortejin önündeki araçtan Mehter Marşı, Genç Osman Marşı ve 15 Temmuz Marşı çalınması dikkat çekmişti. Kortejin arka kısımındaki yaklaşık 50 öğrenci, buradan sonra yaklaşık 2 kilometre boyunca İzmir Marşı'nı okuyunca Marmaris İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü B.E., öğrencileri çalınan marşlara eşlik etmeleri, farklı bir marş söylememeleri için uyarmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Gökhan Özoğuz Ziya Selçuk İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi?
500

Yorumlar (85)

KUZEYİN UŞAĞII:

bunun dili bayağı da uzunmuş. . ağzına sığmıyor. .

141
180
yanıtYanıtla
ASHAN:

gökhan sen rock müzik söylemeye bak. İŞİN SİYASET DEĞİL . . .

124
129
yanıtYanıtla
Kafanız çalışsın:

doğruları söyletince batıyor değil mi hipnoz beyinliler

yanıt0
yanıt1
VATANDAŞ:

gökhan senden çok acayip tiksindim ya çok göze batıyorsun

122
107
yanıtYanıtla
Bir Fikir:

İzmir Marşı okunmadı diye kıyamet koparıyorlar. Dedelerimiz zamanında Kur''anı Kerim okumayı öğretmek yasaklanmış. Yazık. Severdik te diyemem Gökhan seni.

100
62
yanıtYanıtla
tr:

sadece sizin dedeniz kuran okuyor bizim dedemizde yok öyle bir şey biz okuyorduk kuranı kimsede gelip kuran okumamızı engellemedi diyordu onu diyenler bu ülke için savaşmayan cumhuryet düşmanları söylüyor diyordu şimdi bakıyorum aynen de öyle

yanıt7
yanıt3
Türker:

Senin deden cahilmiş öğrenenemiş. Okumayı sökememiş. Benimki hiçte yasaklandığına dair birşey söylemiyor. Okuyor da. .

yanıt9
yanıt5
GÖKTÜRK:

15 TEMMUZ MARŞIDA İZMİR MARŞIDA BİZİMDİR.15 TEMMUZ HAİN DARBE GİRİŞİMİNİ ASLA UNUTMAYIN 251 ŞEHİDİN HATIRASINA SAYGILI OLUN.BU İŞGAL GİRİŞİMİYDİ VE ARKASINDA DIŞ DEVLETLER VARDI.BİZE AİT MARŞLARIN HEPSİ SÖYLENEBİLİR AYIRIM YAPMAK OLMAZ.HEPİMİZİN ORTAK DEĞERLERİDIR BUNLAR TARTIŞMASI YANLIŞ VE AYIRIMCILIK OLUR

121
19
yanıtYanıtla
fsdf:

Düşmana gerek yok içerdekiler bize yetiyor zaten

yanıt24
yanıt5
Osman:

Peki akıllandık mı? Devletin içindeki cı ci cu . . . . lar bitti mi? Bu ülkenin Anayasası, Kanunu, KHK, Yönetmelikleri var. Bunun dışındakiler yoktur.

yanıt2
yanıt1
Tüm 85 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title