Haberler

Şarj Edilen Akü Böyle Patladı

Nevşehir’de bir oto elektrikçi dükkanında şarj edilen araç aküsü, iş yeri sahibinin tamda kontrol için aküye yaklaştığı sırada patladı.

İşyeri sahibi Metin İlbay, güvenlik kamerası tarafından da kaydedilen patlama sırasında akü parçaları yüzüne isabet etmesi sonucu yaralandı.

Avanos ilçesine bağlı Topaklı beldesinde oto elektrik dükkanı sahibi Metin İlbay, bir müşterisi tarafından bırakılan araç aküsünü işyerinde şarj etmeye başladı. Aküyü şarj olması için bıraktıktan sonra işyerinden ayrılan İlbay, bir süre sonra yeniden işyerine dönerek aküyü kontrol etmeye çalıştı. İlbay’ın akü üzerindeki bağlantı kablolarını kontrol ettiği sırada akü bir anda patladı. İşyerindeki güvenlik kamerası tarafından da görüntülenen patlama ile birlikte elmacık kemiğinde ezilme meydana gelen İlbay, daha sonra Nevşehir Devlet Hastanesi Göz Polikliniğine giderek tedavi oldu. Yapılan muayenede gözünün altındaki elmacık kemiğinde ezilme meydana geldiği saptanan İlbay’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nevşehir Topaklı Avanos Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title