Haberler

İstanbul'daki Operasyonda Yaralanan Genç Kadın Yaşam Savaşı Veriyor

Güncelleme:

Sarıyer'de bu sabah gerçekleştirilen terör operasyonu sırasında silahla yaralanan genç kadının durumu ağır. Yakınları 'Polis vurdu." diyor.

Sarıyer'de bu sabah gerçekleştirilen terör operasyonu sırasında silahla yaralanan kadının tedavisi Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sürüyor. Durumu ağır olan Dilek D. adlı kadının yakınları yaralanmaya polisin attığı kurşunun yol açtığını iddia etti.

SABAHA KARŞI OPERASYON

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, sabah saat 04.00 sıralarında Sarıyer Fatih Sultan Mehmet Mahallesi ve Baltalimanı Mahallesi'nde önceden belirlenen çok sayıda adrese operasyon düzenledi.

GECEKONDUYA BASKINDA YARALANDI

Özel Harekat polislerinin de destek verdiği operasyon sırasında bir gecekonduya baskın yapıldı. Operasyon sırasında 25 yaşındaki Dilek D. isimli bir kadın vücuduna isabet eden kurşunla yaralandı. Yaralı kadın Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis hastane önünde geniş güvenlik önlemleri aldı. Hastanenin acil servisinde bekleyen Çevik Kuvvet polisleri ile Dilek D.'nin yakınları arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

"POLİS VURDU"

Hastane önünde gazetecilere açıklama yapan Dilek Doğan'ın ağabeyi Emrah Doğan, operasyon başladığı sırada kapı önünde oturduklarını belirterek, polisin önce tartakladığını ardından silah kullandığını, bu silahtan çıkan kurşunun kız kardeşine isabet ettiğini iddia etti. Doğan polisin kız kardeşini hedef alarak ateş ettiğini ileri sürdü ve şikayetçi olacaklarını söyledi. Emrah Doğan ayrıca yaralı kardeşi için gelen ambulansın olay yerine geç ulaştığını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Emrah Doğan Okmeydanı Sarıyer Güncel Haberler

500

Yorumlar (73)

Akpkkabd katilMobil-IOS:

AKP katil katil AKP

7
52
yanıtYanıtla
mardin:

Ne sivili tiplere bak , hepsi terörist bunların .o bölge tamamen dhkpc li

40
10
yanıtYanıtla
vatandasMobil-ANDROID:

Akp nin teröristleri sivilleri vuruyor!!!

15
32
yanıtYanıtla
Son ER:

SABAHIN 5 INDE KAPI ONUNDE SEN OTURUYOR MUSUN ? gerçi siz OTURUYOR sunuzdur.

yanıt10
yanıt5
türk:

kadın silah çekerse polisde vurur bunlar dhkp c li

35
9
yanıtYanıtla
alparslan:

kesin pkk li kurttur polise iftira atip karaliyor

34
10
yanıtYanıtla
Adil Aslan Mobil-ANDROID:

sabahın 4de kapıda bekliyorsalar eğer demek ki polis baskın yapılacağından haberleri. eminim o gecekonduda sakladıkları birşey ve ya birileri vardır

34
7
yanıtYanıtla
CccMobil-IOS:

Kimse kimseyi durduk yere vurmaz boş haber yapma kulaktan duyman

33
6
yanıtYanıtla
Sözüm odun gibi olsun hakikat olsun tekMobil-AN:

Oslo'da vatanı satan, rüşvet verenin önüne yatan, tüyü bitmemiş yetimin hakkını çalan Akp ye oy yook....

14
23
yanıtYanıtla
omer:

abisiyle bahcede oturmasi sucmus ulan akpli gerizekalilar savunacak baska birsey bulun cinayeti isleyen polis yargilanacak kurtulusu yok

9
23
yanıtYanıtla
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title