Haberler

Sapanca'da hoş geldin bebek ziyaretleri sürüyor

Sapanca Belediyesi tarafından başlatılan "Hoş Geldin Bebek" projesi kapsamında dünyaya gelen her bebek ve aileleri ziyaret ediliyor.

Sapanca Belediyesi tarafından başlatılan "Hoş Geldin Bebek" projesi kapsamında dünyaya gelen her bebek ve aileleri ziyaret ediliyor.

Sapanca Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan, ekip tarafından yeni doğum yapan anneler evlerinde ziyaret edilerek, yeni doğan bebeklere hediyeleri veriliyor.

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen konuyla ilgili olarak, " Sapanca'nın geleceği olan yeni doğmuş bebeklerimiz için düzenlediğimiz "Hoş Geldin Bebek" ziyaretlerimiz devam ediyor. Henüz yeni olmasına rağmen çok güzel ve anlamlı bir projeyi hayata geçirmiş olmanın ve vatandaşımız tarafından yapılan olumlu geri dönüşlerin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu projeyle aileleri en mutlu günlerinde yalnız bırakmayıp sevinçlerine ortak oluyoruz. Geçtiğimiz günlerde Sapanca sahil şeridinde hizmete sunduğumuz Bebek Bakım Odası'nın küçük bebeği olan vatandaşlarımıza, Sapanca'mıza gelen misafirlerimize büyük bir olanak sağladığını görüyoruz. İlçemizin en çok ziyaret edilen noktasına konulan, bakım odasından bu güne kadar beklediğimizden fazla sayıda ziyaretçinin istifade ettiğini gördük" dedi.

Sapanca Belediyesi'nin hayata geçirmiş olduğu bu iki güzel proje vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılanıyor. Ziyaret edilen aileler başkan Özen'e "Hoş Geldin Bebek" ve "Bebek Bakım Odası" projeleriyle annelere ve geleceğimiz olan çocuklara verdiği değer için teşekkür ettiler. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sapanca Belediyesi Sapanca Bebek Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title