Haberler

SAP 'den KOBİ'lere Doğru Teknoloji

Güncelleme:

SAP tarafından 23 ülkenin katılımıyla gerçekleştirilen KOBİ araştırmasının sonuçları SAP EMEA KOBİ Zirvesi'nde açıklandı.

Kurumsal uygulama ve yazılım alanında dünya lideri SAP, önde gelen çözüm ve servisleri aracılığıyla küçük ve orta ölçekteki müşterilerinin inovasyon ve verimliliklerini artırmaya yardımcı olmak hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor. SAP, KOBİ stratejilerini ve yenilikçi çözümlerini EMEA bölgesinden medya ve analistlerle paylaştığı SAP EMEA KOBİ Zirvesi'ni bu yıl İstanbul'da gerçekleştirdi.

KOBİ stratejilerinin, iş ortaklarıyla beraber KOBİ'lerin ve bireylerin gelişimine katkı sağlamak için yaptığı çalışmaların paylaşıldığı SAP EMEA KOBİ Zirvesi, Avrupa, Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerinden ve Türkiye'den 40'a yakın gazeteci ve analist katılımıyla gerçekleştirildi.

SAP Türkiye Genel Müdürü Zeynep Keskin tarafından açılan zirvede KOBİ'lerin değişen piyasa koşullarına karşı hızlı uyum yetenekleri, esnek üretim yapıları, bölgesel kalkınmadaki rolleri, işsizliğin azaltılması ve yeni iş alanlarının yaratılmasındaki katkıları gibi bir dizi olumlu özellikleri nedeniyle ülkelerin ekonomik ve sosyal kalkınmasında önemli bir işleve sahip olduklarını ifade edilirken, SAP Türkiye Genel Müdürü Zeynep Keskin, "Küresel olarak bakıldığında toplam işletmelerin çok büyük bir kısmı KOBİ ve bugün toplam istihdamın yarısından fazlasını KOBİ'lerde çalışanlar oluşturuyor. Öte yandan, yatırımların yaklaşık üçte birini gerçekleştiren KOBİ'ler, katma değer ve ihracat içinde önemli paya sahiptir." dedi..

Kaynak: Bültenler / Güncel

Zeynep Keskin İstanbul Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title