Haberler

Şanlıurfaspor, Toni Silva'yı Transfer Etti

Güncelleme:

Şanlıurfaspor, daha önce Liverpool ve Benfica gibi takımların formasınıda giymiş ToniSilva ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, Bulgaristan'ın CSKA Sofya takımından ToniSilva'yı renklerine bağladı. Orta sahada görev yapan futbolcunun, önümüzdeki günlerde takım arkadaşları ile birlikte yeni sezon hazırlıklarına katılacağı öğrenildi.

Portekiz'de bulunan sportif direktör Zafer Tüzün ile uzun süren görüşmeler sonrası sarı yeşilli ekibe gelmeyi kabul eden ToniSilva, resmi sözleşmeyi Şanlıurfaspor forması ile imzaladı.

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş, Trabzonspor gibi Türkiye'nin önde gelen kulüplerinden de transfer teklifleri alan Portekizli futbolcu bu sezon Şanlıurfaspor'un teklifini geri çevirmedi.

Son olarak CSKA Sofya forması giyen ToniSilva, 44 maça çıktı ve burada başarılı bir performans sergiledi. Bulgaristan ligi takımlarından CSKA Sofya forması altında UEFA Avrupa Ligi maçlarında da mücadele eden Toni Brito Silva, çok sayıda teklifi geri çevirerek yeni sezonda Şanlıurfaspor forması giyecek.

Portekiz U17 ve U18 Milli takımlarında da forma giyme başarısı gösteren genç futbolcu, 2011-2012 sezonunda Liverpool A Takımına kadar yükselmişti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfaspor Liverpool Sofya Yerel Spor Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title