Haberler

Şanlıurfa'da Tarla Günü Etkinliği

Güncelleme:

New Holland Tarla Günleri etkinliği kapsamında Türk Traktör, çiftçilere ürünlerini tanıttı.

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'da düzenlenen tarla günü etkinliğinde Türk Traktör, çiftçilere yeni ürünlerini tanıttı.

Çiftçiler, Yardımcı mevkisindeki bir tarlada Türk Traktör yetkilileriyle bir araya gelerek, firmanın yeni ürünlerini inceledi. Araçların arazideki kabiliyetlerini test eden çiftçilere, ekipmanlar hakkında detaylı bilgi verildi.

Türk Traktör Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'de kullanılan her iki traktörden birinin kendilerine ait olduğunu söyledi.

Çiftçilerle bir araya gelmeye özen gösterdiklerini vurgulayan Özdemir, 60 yıldır ülke tarımına katkı sağlayabilecek ekipmanları kullanıcıların beğenisine sunduklarını ifade etti.

Özdemir, üreticinin işini kolaylaştırabilmek için gayret gösterdiklerini belirterek, şöyle devam etti:

"Amacımız çiftçilerimizin verimini ve kazancını artırmalarına katkı sağlamaktır. Sürekli yanlarında olmaya çalışıyoruz. Ülke pazarının büyük bir bölümünde hakimiyetimiz bulunuyor. Yıllardır en çok tercih edilen firma olarak sektörde liderliğimizi koruyoruz. Pazarda satılan iki traktörden birini biz üretiyoruz. Türk çiftçisinin yanı sıra dünya çiftçisinin de kullanımına sunuluyor. Amerika'daki çiftçiye ne sunuyorsak, Türkiye'deki çiftçiye de aynı traktörleri sunuyoruz. Çiftçilerimizin ihtiyacını iyi tespit edip, işlerini kolaylaştırıp verimini artıracak traktör ve ekipmanları sağlamaya çalışıyoruz. Çİftçilerimiz sattığı ürünün fiyatını kendisi belirlemiyor, onlar sadece birim alandan daha fazla verim elde edebilmenin ve ürününün maliyet girdisini azaltmaya çalışıyor. Bunu sağlamanın yöntemi ise modern teknikleri kullanmaktan geçiyor."

Çiftçilerin kendilerini tercih etmesinden duyduğu memnuniyeti aktaran Özdemir, ülke çiftçisine gelecek yıllarda daha fazla katkı sağlamayı temenni ettiklerini sözlerine ekledi.

Yarın sona erecek etkinlik kapsamında, sosyal ve sportif faaliyetler de gerçekleştirilecek. - Şanlıurfa

Kaynak: AA / Güncel

İrfan Özdemir Türk Traktör Şanlıurfa Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title