Haberler

Farklı adaylara oy veren iki aşiret üyeleri birbirine girdi

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde farklı adaylara oy veren iki aşiretin üyeleri kavga etti. Bir aracın camları taş ve sopalarla kırılırken o anlar kameralarla da kayıt altına alındı.

Akçakale'nin Koruklu Mahallesi'nde farklı adaylara oy veren iki aşiretin üyeleri arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü.

ARABANIN CAMLARINI KIRDILAR

Taşlı, sopalı kavgada bir otomobilin önü kesildi. Oy kullanmadan dönen aşiret üyelerinin bulunduğu aracın camları kırıldı. Çevredekilerin araya girmesiyle kavga son buldu. Kavga kameraya yansıdı.

ŞANLIURFA'DA SEÇİM KAVGASI KAMERADA

ŞANLIURFA'DA SEÇİM KAVGASI KAMERADA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa Akçakale Kavga Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

Mehmet Vatandaş:

Ne kadar aşiret ağası varsa ipe çekeceksin, bu ne yahu , hangi yüzyıldayız aşiret nedir

110
16
yanıtYanıtla
Mert Çağlar:

Doğunun neresine giderseniz gidin huzur refah ADALET asla yoktur. Bunun bir sebebide bireylerin birey olamaması bir ağa ya da bir aşiret kölesi gibi davranmasıdır! Ağaları evlatları keyif çatar bunlar birbirini öldürür. Güç odaklarıda ( devlet, devletler, örgütler) bunları çok iyi kullanır.

71
17
yanıtYanıtla
emre özdemir:

Bunlarla benim oyum bir olamaz. Bunlarla aynı ülkede yaşamaktan utanç duyuyorum. Gönderin bunları gitmek istedikleri yere

59
27
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title