Haberler

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, vatandaşlara süt mısır ikramında bulundu

Güncelleme:

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Samsun'un Bafra ilçesinde vatandaşlara süt mısır ikram etti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Samsun'un Bafra ilçesinde vatandaşlara süt mısır ikram etti.

Varank, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Samsun'da valiliği ziyaret ederek, anı defterini imzaladı.

Büyükşehir Belediyesini de ziyaret eden Varank, Saathane Meydanı Projesi içinde yer alan tarihi camii ve tarihi taşhanı gezerek, projeye ilişkin bilgi aldı.

Daha sonra AK Parti Samsun İl Başkanlığına geçen Varank'ı, AK Parti Samsun Gençlik Kolları üyeleri üzerinde "Gençliği kalbinden, teknolojiyi 12'den vurdunuz. Samsun'a hoş geldiniz" yazılı pankartla karşıladı.

Burada partililerle bir süre sohbet eden Varank, Samsun Üniversitesinin Ballıca Yerleşkesi'ndeki Sivil Havacılık Yüksek Okulu'nda uçak hangarlarını gezdi.

Varank, Bafra Belediyesinin Alparslan Türkeş Parkı'nda bulunan tesiste vatandaşlara ve kendisini takip eden basın mensuplarına süt mısır ikramında bulundu.

Varank'a ziyaretlerinde Samsun Valisi Zülkif Dağlı, Samsun Milletvekilleri Orhan Kırcalı ve Fuat Köktaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve Ondokuzmayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu da eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Varank AK Parti Samsun Bafra Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title