Haberler

Sanatçılar, Turnaları Kurtarmak İçin El Ele Verdi

Symbiosis Sağlık ve Doğa Gönüllüleri Derneği, halkı bilgilendirmek ve Doğa Derneğinin "Turna Koruma Projesi"ne kaynak sağlamak amacıyla, sanatçıların katılımıyla, "Gitme Turnam" adlı karma s...

Symbiosis Sağlık ve Doğa Gönüllüleri Derneği, farkındalık yaratmak, halkı bilgilendirmek ve Doğa Derneğinin "Turna Koruma Projesi"ne kaynak sağlamak amacıyla, "Gitme Turnam" adlı bir karma sergi düzenliyor.

Galeri Işık'tan yapılan yazılı açıklamaya göre; Mevlüt Akyıldız, Mustafa Ata, Ertuğrul Ateş, Zahit Büyükişliyen, Adil Can, Ahmet Çerkez, Handan Figen, Ergin İnan, Fevzi Karakoç, Şirin İskit Kanberi, Gülveli Kaya, Ekrem Kahraman, Gülsün Karamustafa, Komet, Bihrat Mavitan, Bahar Oskay, Erman Özbaşaran ve Süleyman Saim Tekcan'ın destek verdiği sergi, 31 Ekim'de açılacak ve 16 Kasım'a kadar görülebilecek.

Sergide, doğa korumaya ve yok olmak üzere olan kelaynaklara dikkat çeken ilk isimlerden, "kuş ressamı" olarak bilinen Salih Acar'ı hatırlamak için Acar'ın bir eserine de yer verilecek. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Ertuğrul Ateş Mustafa Ata Ergin İnan Can Ahmet Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title