Haberler

Sanatçı Murat Kekilli, Suriyeli yetim çocuklarla şenliğe katıldı

Güncelleme:

Sanatçı Murat Kekilli, Suriyeli yetim çocuklarla şenliğe katıldı Ünlü Sanatçı Murat Kekilli, Suriyeli yetim çocuklarla şenliğe katıldı.

Sanatçı Murat Kekilli, Suriyeli yetim çocuklarla şenliğe katıldı

KİLİS - Ünlü Sanatçı Murat Kekilli, Suriyeli yetim çocuklarla şenliğe katıldı.

Murat Kekilli, Suriyeli yetim çocukları eğlendirmek amacıyla düzenlediği çocuk şenliğine katılmak üzere Kilis'e geldi.

Öncüpınar Sınır Kapısı üzerinden Suriye tarafına geçen Ünlü Sanatçı Murat Kekilli, Savaşın mağdur ettiği yetim çocuklarla vakit geçirerek, mutluluklarına ortak oldu. Şenlik öncesi Suriyeli yetim çocuklara kıyafet giydiren Murat Kekilli, Suriyeli çocuklar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Şenlikle alakalı duygularını paylaşan Murat Kekilli, "Yeryüzünün en masum varlıkları çocuklardır. Hele birde savaş mağdurları olunca ne kadar büyük bir dram içerisinde olduklarının farkına ancak onların içerisinde yaşarsanız, onlara dokunursanız anlayabilirsiniz. Bir kez daha Suriye'ye geldik. Suriye'de hayatı boyunca oyun parkı görmemiş çocuklara lunapark sunduk, lunaparkta oynama imkanı verdik onların sevinçlerine bir nebze olsa ortak olduk, tebessümlerine ortak olduk bu vesileyle bizde çok mutlu olduk. Onları giydireceğiz, onlarla beraber oynayacağız. Hatta gelen ekibin bir kısmı ile oynadık yeni gelecek olan kısımla da oynamaya devam edeceğiz. Onlara eğitim malzemeleri hazırladık, giyişiler hediye edeceğiz. Çünkü bunları fazlasıyla hak ediyorlar. Bir nebze olsun bu mutluluğu bizde görmek istiyoruz bu bizi daha iyi insan yapar" dedi.

Ünlü Sanatçı Murat Kekilli, luna parkta yetim çocuklar ile birlikte gönüllerinde eğlenmesini sağladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Murat Kekilli Suriye Kilis Magazin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title