Haberler

Samsun'dan Kısa Kısa

Kavak Rıdvan Çelikel Fen Lisesi'nde mezuniyet töreni düzenlendi.

Kavak Rıdvan Çelikel Fen Lisesi'nde mezuniyet töreni düzenlendi.

Törende, okul müdürü Musa Bölükbaşı'nın bir süre önce vefat etmesi nedeniyle eğlence programları yapılmadı.

Okul Müdür Vekili Cumhur Tosun, törende yaptığı konuşmada, öğretmen, öğrenci ve velilere yönelik kişisel, akademik, mesleki ve sanatsal faaliyetlerde kendilerini destekleyen Çelikel Eğitim Vakfına teşekkür etti.

Mezun olan 86 öğrenciye bundan sonraki eğitim hayatlarında başarı dileyen Tosun, "Buradan değişik okullara gideceksiniz. Çeşitli meslek sahibi olacaksınız. Hangi alanda olursa olsun, muhakkak devlete hizmet edeceksiniz. Ülkemize sahip çıkın. Devletimize ve bayrağımıza karşı sorumluluklarınızı unutmayarak erdemli ve ahlaki gençler olarak toplumumuzun her kesiminde üzerinize düşen görevi en iyi bir şekilde yerine getiriniz." diye konuştu.

Gerçekleştirilen faaliyetlerde dereceye girenlere ödüllerinin verilmesinin ardından okulu dereceyle bitiren ile ara sınıflarını derece ile tamamlayan öğrencilere Çelikel Eğitim Vakfı tarafından burs sertifikaları sunuldu.

Okul birincisi Seval Vanlı'nın okul kütüğüne ismini çakması, mezuniyet belgelerinin verilmesi ve keplerin havaya fırlatılmasının ardından tören sona erdi.

Kardeş belediyeden Havza Belediyesine ziyaret

Geçen yıl imzalanan protokol ile kardeş şehir olan Darıca Belediyesi yetkilileri, Havza Belediyesini ziyaret etti.

Darıca Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa İltekin, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i ziyaret ederek sohbet etti.

Ziyarette ortak yapılabilecek çalışmalar, Darıca Belediyesinin Havza Belediyesine verebileceği destek gibi konularda görüş alışverişinde bulunuldu.

İltekin, aslen Havza'nın Kocaoğlu Mahallesi'nden olduğunu belirterek, "Bir Havzalı olarak Havza için elimizden geleni yapacağız. Her ne kadar gurbette yaşasak da doğduğumuz topraklar ile ilişkimizi hiçbir zaman kesmedik. Geçen yıl atılan imzalar ile gönül bağımız olan Havza ile kardeş şehir olmaktan mutluyuz." dedi.

İkiz de İltekin'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Murat İkiz Darıca Kavak Havza Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title