Haberler

Samsun'dan Kısa Kısa

Kavak Cumhuriyet Anaokulunun yemekhanesi, bir hayırsever tarafından yenilendi.

Kavak Cumhuriyet Anaokulunun yemekhanesi, bir hayırsever tarafından yenilendi.

Yenilenen yemekhanenin açılışı dolayısıyla düzenlenen törene, Kaymakam Hasan Gökpınar, Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, İlçe Müftüsü Abdullah Karaca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yangöz ile öğretmenler ve davetliler katıldı.

Merhum iş adamı İsmet Ünver'in kızı Gözde Ünver Gökpınar, burada yaptığı konuşmada, babasının çocukları çok sevdiğini belirterek, "Ben de kızı olarak Cumhuriyet Anaokulu yemekhanesini babam anısına yeniledim. Okul Müdürü Murat Toraman ile görüşüp okulun diğer ihtiyaçlarını da imkanlarım dahilinde karşılayacağım" dedi.

Kaymakam Gökpınar da eğitime verdikleri destekten dolayı Gözde Ünver Gökpınar'a teşekkür ederek, plaket verdi.

"Bin meşe, Bin Umut" Projesi

Vezirköprü Zeki Cevher İlkokulu 2-F sınıfı öğrencilerinin ocak ayında doğadan toplayıp ektikleri meşe palamutları, fidan haline geldi.

"Bin Meşe, Bin Umut" Projesi kapsamında ekilen palamutlardan yetişen fidanlar, Doyran Mahallesi mevkisinde Kaymakam Yunus Emre Altıner, Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Arslan, Zeki Cevher İlkokulu Müdürü Fazıl Engin ile öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla toprakla buluşturuldu.

Sınıf öğretmeni Melek Uzun, TEMA Vakfı'nın desteklediği proje sayesinde öğrencilere üretmeyi ve doğa bilinci kazandırmayı hedeflediklerini söyledi.

Güzel Kur'an okuma yarışması birincisi Samsun'dan

İl Müftüsü Veysel Çakı, Ordu'da düzenlenen 18 yaş altı "Kur'an kursları erkek öğrencileri arası Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışması"nda Türkiye birincisi olan İlkadım Kalkanca Bölge Yatılı Erkek Kur'an Kursu öğrencisi Mustafa Altıkat ile Vali İbrahim Şahin'i ziyaret etti.

Çakı, Vali Şahin'e yarışma hakkında bilgi vererek, bir süre sohbet etti. Çakı, yarışmada yedi bölge birincisinin yarıştığını kaydetti.

Şahin de Altıkat'ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi ve çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Veysel Çakı Gökpınar Samsun Kavak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title