Haberler

Samsun'dan kısa kısa

Güncelleme:

Kavak Kaymakamı Ömer Saygılı, ilçede kurban pazarının yarın açılacağını bildirdi.

Kavak Kaymakamı Ömer Saygılı, ilçede kurban pazarının yarın açılacağını bildirdi.

Saygılı, yaptığı açıklamada vatandaşların kurbanlık hayvan ihtiyaçlarını rahatça karşılayabilmeleri için Kale Ardı mevkisindeki kurban pazarının yarın, Doruk Mahallesi'ndeki bölgesel canlı hayvan pazarının ise 4 Temmuz Pazar günü açılacağını söyledi.

Kurban Bayramı'nın birinci gününe kadar açık olacak her iki kurban pazarının da denetim altında bulundurulacağını belirten Saygılı, şunları kaydetti:

"Kurbanlık hayvan satışı yapılacak her iki hayvan pazarımızı da vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için denetim altında bulunduracağız. Bu kapsamda, Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü Hayvan Sağlık Şubesindeki veteriner hekimlerimiz, belediye zabıta ekiplerimiz, sorumluluk sahasına göre emniyet, polis ve jandarma ekiplerimiz denetim yapacaklardır. Pazar girişlerinde gereken evrakları bulunmayan hayvanların pazar girişine izin verilmeyecek."

- Havza'da telafi eğitimi alan öğrencilere spor şenliği

Havza'da telafi eğitimleri kapsamında okula devam eden öğrencilere yönelik spor şenlikleri düzenleniyor.

Havza Belediyesi, Havza Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü ve Havza 25 Mayıs Anadolu Lisesi Müdürlüğü işbirliği ile okul bahçesinde düzenlenen sportif etkinlikler yapıldı.

Etkinliklerde parkur, badminton, bocce, ok atma, dart yarışmaları ve voleybol müsabakalarının yanı sıra geleneksel oyunlar oynandı.

Çocukları yaz okullarına davet eden Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, şunları kaydetti:

"Gençlerimiz çok enerjik. Pandemi nedeni ile geçmiş olduğumuz dönemde bu enerjilerini pek fazla harcayamadılar. Pandeminin etkisinin azalması ile birlikte gençlere yönelik etkinliklerimiz de başladı. Gençlerimizin bu enerjisini doğru yönlendirmek ve onların tatil sürecinde spor yapabilmeleri için Havza Belediyesi olarak Havza Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü iş birliği ile yaz spor okullarını açmaktayız. Sizleri yaz spor okullarına davet ediyorum."

Havza Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun ise yaz spor etkinlikleri kapsamında güreş, voleybol, basketbol, futbol, jimnastik, tenis, hentbol, masa tenisi, atletizm, karate, boks, okçuluk, step, aerobik, bocce, oryantiring ve badminton dallarında kurslar açılacağını belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Hisarcık Kavak Havza Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title