Haberler

Samsun'dan Kısa Kısa

Kavak Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ergin Taş, üreticilere arılarını kışa hazırlamaları uyarısında bulundu.

Kavak Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ergin Taş, üreticilere arılarını kışa hazırlamaları uyarısında bulundu.

Taş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, havaların soğumaya başlamasıyla arıların da kış düzenine geçme zamanının geldiğini söyledi.

Alınacak basit önlemlerle arı kovanlarının kışı emniyetli şekilde geçirerek ilkbahara çıkmasının sağlanabileceğini belirten Taş, "İlçemiz arıcılık yönünden elverişli. Zaman zaman arı kovanlarında incelemelerde bulunup yetiştiricilerle görüşme fırsatı buluyoruz. Arı ve kovanlarının bakımı hakkında bilgiler veriyoruz." dedi.

Arıcıların kış hazırlıklarını geciktirmemesi gerektiğine dikkati çeken Taş, "Arı kovanlarındaki arı miktarı ile yiyecek, ana arının kontrolü ile durumu, kovanın fiziki durumu, üst örtüsü, kovan bölme tahtası tekrar gözden geçirilmeli. Yağmacılığa ve zararlılara karşı tüm önlemleri almalıdır." diye konuştu.

Havza'da yol yapım çalışmaları

Havza ilçesinde Mısmılağaç Mahallesi bağlantı yolu çalışmaları, Büyükşehir Belediyesi ile Havza Belediyesi işbirliğinde gerçekleştiriliyor.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ile AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

İkiz, yolun eski halinin tehlike arz ettiğini anlatarak, "Yolun her iki tarafında rampa ve hemzemin geçit bulunuyordu. Şimdi Devlet Demir Yolları tarafından yapılan alt geçit ile bu sorun ve tehlike ortandan kalktı. Şimdi de Büyükşehir Belediyemiz ile işbirliği içinde alt geçit bağlantı yollarını yapmaktayız." ifadesini kullandı.

Kendilerinin istimlak çalışmalarını, Büyükşehir Belediyesinin de yolu yaptığını aktaran İkiz, çalışmalara destek verenlere teşekkür etti.

Göksel de uyum içinde çalışmanın önemine dikkati çekerek, "Kurumlarımız uyum içinde çalıştığı sürece halkımıza hizmet hem daha kaliteli hem de daha iyi şekilde ulaşmakta. Halkımızın ihtiyaçlarına cevap vermek ve onların yaşam kalitesini yükseltmek için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Murat İkiz Samsun Havza Kavak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title