Haberler

Samsun'da Uyuşturucu Operasyonu: Evde 15 Paket Uyuşturucu Ele Geçirildi

Güncelleme:

Samsun'da polis, aranan şahsı yakalamak için yapılan çalışmada evdeki kokudan yola çıkarak, folyoya sarılı 15 paket uyuşturucu madde ele geçirdi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Samsun'da polis, aranan şahsı yakalamak için yaptığı çalışmada evdeki kokudan yola çıkarak, folyoya sarılı 15 paket uyuşturucu madde ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, bir süredir takipte olan ve çok sayıda uyuşturucu suçlarından 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan G.D.'nin yakalanmasına yönelik şahsın Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evine baskın düzenledi. G.D.'nin evde olmadığı tespit edilirken, evde uyuşturucu madde içildiğine dair koku fark eden Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları aramada folyoya sarılı 15 paket uyuşturucu madde ele geçirdi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Samsun Güvenlik Soruşturma Suç Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title