Haberler

Samsun'da Nevruz Kutlaması

Samsun'da nevruz kutlaması- OMÜ'de öğrenciler türküler eşliğinde oyun oynadı, yakılan ateşin etrafında halay çekti Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) Nevruz Bayramı dolayısıyla program düzenlendi.

Samsun'da nevruz kutlaması- OMÜ'de öğrenciler türküler eşliğinde oyun oynadı, yakılan ateşin etrafında halay çekti Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) Nevruz Bayramı dolayısıyla program düzenlendi. Kurupelit Yerleşkesindeki OMÜ Yaşam Merkezi önünde toplanan öğrenciler, şarkı ve türküler eşliğinde oyunlar oynadı, yakılan ateşin etrafında halay çekti. Akademisyenlerin de katıldığı kutlamalarda yumurta tokuşturup demir döven öğrenciler, daha sonra halatla ip çekme yarışması düzenledi.Öte yandan kampüs alanındaki bir öğrenci grubu da Atatürk Kültür Merkezi'nin karşısındaki boş alanda pankartlar açarak yakılan ateşin etrafında müzik eşliğinde halay çekip Nevruz Bayramı'nı kutladı.Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı Nevruz Bayramı kutlamaları sonrası öğrenci grupları olaysız dağıldı. -Samsun'da nevruz kutlaması

Kaynak: AA / Güncel

Nevruz Bayramı Kurupelit Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title