Haberler

Samsun'da hedef bin 100 kilometre yol

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 2020 yılında bin 100 kilometre yol yapmayı hedeflediklerini açıkladı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 2020 yılında bin 100 kilometre yol yapmayı hedeflediklerini açıkladı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi, 'korona virüs salgını'na rağmen, gerekli tedbirleri alarak sürdürdüğü yol çalışmalarında hedefi yükseltti. Belediye ekipleri son olarak Yukarı Avdan - Demircili Grup yolunu 'beton yol'a dönüştürürken Başkan Mustafa Demir, 2020 yılı içinde beton, sıcak asfalt ve sathi kaplama olmak üzere bin 100 kilometrenin üzerinde yol yapacaklarını açıkladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, göreve gelmesiyle birlikte kaliteli ve geniş yolların oluşturularak vatandaşların güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlanması amacıyla başlattığı yol seferberliği devam ediyor. Geçen yıl Temmuz ayında başlayan ve yıl sonuna kadar devam eden çalışmalarda 500 kilometrenin üzerinde yol yapımı gerçekleştiren Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 2020 yılı programında yer alan yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Sezon, mayıs ayında başlıyor

Sezonun başlaması ile çalışmalarının hız kazanacağının altını çizen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "2020 yılında da yoğun yağışlar dışında ve de korona virüse rağmen, gerekli tüm önlemleri alarak çalışmalarımızı yürüttük. Ekiplerimiz, 2020 yılının ilk çeyreğinde 60 kilometrelik yol yapımını tamamladı. Mayıs ayından itibaren, sezonun başlamasıyla birlikte çalışmalarımız hız kazanacak ve yılsonuna kadar yaklaşık bin 100 kilometrelik yolu tamamlayıp halkımızın kullanımına sunacağız" dedi.

Yukarı Avdan-Demircili'ye yeni yol

Samsun Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin, yollarda ayrıca, darlık nedeniyle karşılıklı araç geçişlerinde meydana gelebilecek kazaların önlenmesi için genişletme çalışması yaptığını, hendekler açarak su birikimlerinin önüne geçildiğini, böylece yolların uzun ömürlü olmasını sağladıklarını da açıklayan Başkan Demir, "Devam eden çalışmalarımız kapsamında son olarak İlkadım İlçesi Yukarı Avdan – Demircili Grup Yolu'nda 4 metre olan yol genişliği 6 metreye yükseltilirken sağ ve soldan 1'er metre de yağmur suyu hendeği açıldı. Grup yolunun 6 kilometresi tamamlandı. Kalan 1 kilometre de önümüzdeki günlerde tamamlanarak güvenli ve rahat bir ulaşım için kullanıma açılacak" bilgisini verdi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Demir Samsun Avdan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor All Star 2024: Furkan'ın Durumu Merak Konusu Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title