Haberler

Samsun'da dere kenarında cesedi bulunan kişiyi öldürdüğünü itiraf eden imam tutuklandı

Güncelleme:

Samsun'un Alaçam ilçesinde derede cesedi bulunan kişiyi öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan cami imamı sorgusunda her şeyi itiraf etti. Maktulle alacak verecek meselesi nedeniyle anlaşmazlık olduğu belirlenen 33 yaşındaki imam, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Samsun'un Alaçam ilçesinde derede cesedi bulunan kişiyi öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan imam sorgusunda cinayeti itiraf etti. Adliyeye sevk edilen imam çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DERE KENARINDA CANSIZ BEDENİ BULUNMUŞTU

Karahüseyinli Mahallesi'nde dün dere kenarına bulunan cesedin İsmail Ayan'a (64) ait olduğu ve silahla vurularak öldürüldüğü belirlenmişti.

Samsun'da dere kenarında ceset bulunan kişiyi öldürdüğü iddiasıyla cami imamı tutuklandı

İMAM GÖZALTINA ALINDI

Jandarma ekipleri, yürüttükleri soruşturmada Ayan ile Karahüseyinli Mahalle Camii imamı Y.K. (33) arasında alacak verecek meselesinden anlaşmazlık olduğunu belirledi. İsmail Ayan'ın eşinin de durumu doğrulayarak şikayetçi olması üzerine jandarma ekipleri Y.K'yi gözaltına aldı.

SUÇUNU İTİRAF EDEN İMAM TUTUKLANDI

Jandarmadaki ifadesinde suçunu itiraf eden Y.K, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Y.K., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: AA / Güncel

Samsun Alaçam Cami 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

Sessiz ciglik:

Yani yaptigi meslegi neden soyluyorsunuz? Imamda olsa bir beşer. Simdi baslarlar dine bu haber uzerinden saldirmaya

499
155
yanıtYanıtla
haylaz_7367:

hani imam hatipliden şu bu çıkmaz falan diyenler oluyor da, bir imamı cinayet faili görünce ürperiyor insan doğal olarak, alacak verecek meselesi neymiş bakalım öğreniriz nasıl olsa, o değilde cinayetten sonra camide namaz kıldırmaya devam etmişse tam bir facia

yanıt56
yanıt16
haylaz_7367:

La protein eksikliğimi var sende, ne demek dine saldırmak falan, ne yazdığına dikkat et, bu ülkede tek müslüman senmisin

yanıt44
yanıt25
haylaz_7367:

pardon bu hoca hangi okul mezunu, nasıl iş bu yahu alacak verecek meselesi, imam ve cinayet, dünyanın sonu gelmiş, ölen vatandaşa Allah rahmet eylesin

311
82
yanıtYanıtla
Export 86:

İmam ve cinayet derken imamlar da imtihan da değil mi?

yanıt441
yanıt69
mahalle sakini:

Para için imamlık yapan pazar günü tatil diye namaz bile kılmayan çok imam var ama sadece kağıt üstünde imam. Bu adamı bilmem belki şeytana uydu ama her imam denileni imam zannetme.

yanıt14
yanıt1
Doğuş:

Kötü halt yiyince hemen imtihan oluyor

yanıt12
yanıt6
senar:

insandır beşerdir şaşar. Ancak bu olay dışında söylüyorum, bu ülkedeki imamnların belkide %60-70 i değişmesi gerekir. Devlet memuru zihniyetinde çalışıyorlar.

69
3
yanıtYanıtla
Nilay Durmaz:

Ülke bitti ya. Hergun onlarca cinayet haberi

49
6
yanıtYanıtla
Bursaspor Teksas:

The İmam

34
5
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title