Haberler

Samsun'da 1 Mayıs Kutlamaları

Güncelleme:

Samsun'daki 1 Mayıs kutlamalarında korteje tepki gösteren yaşlı bir adama polis kısa sürede müdahale ederek muhtemel bir gerginliği önledi.

Samsun'daki 1 Mayıs kutlamalarında korteje tepki gösteren yaşlı bir adama polis kısa sürede müdahale ederek muhtemel bir gerginliği önledi.

Samsun'da '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü' kutlamaları çerçevesinde Cumhuriyet Caddesi Ray Apartmanı önünden başlayan kortej, Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdü. 1 Mayıs kutlamaları kapsamında kutlama komitesi tarafından belirlenen güzergahta alınan geniş güvenlik önlemleri altında Cumhuriyet Meydanı'na yürüyen işçiler, bayrak sallayıp slogan attılar.

Korteji izleyen 75 yaşındaki Mehmet Kırat, korteje katılanlara tepki göstermesi üzerine kısa süreli gerginlik yaşandı. Polis ekiplerinin müdahalesiyle yaşlı adam alandan uzaklaştırıldı.

Kortej, Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelerek uzun süre sloganlar attı. Tertip Komitesi adına konuşan İsmail Yavuz, "Bugün emekçiler 1 Mayıs'ı 124. kez kutlamak üzere alanlarda" dedi. 1 Mayıs kutlamaları, İsmail Yavuz'un konuşmasından sonra sahne alan mahalli sanatçı Ercan Aydın'ın mini konserinin ardından sona erdi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İsmail Yavuz 1 Mayıs Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title