Haberler

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Alaçam ilçesindeki ulaşım problemine çözüm getirdi

Güncelleme:

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Alaçam ilçesi Aşağıısırganlı Mahallesi sakinlerinin uzun yıllardır yaşadığı ulaşım problemini çözdü. Yapılan çalışmalar sonucunda mahalle sakinleri artık çamur ve toz sorunu yaşamayacaklar.

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmayla Alaçam ilçesi Aşağıısırganlı Mahallesi sakinlerinin uzun yıllardır çözüm bekleyen ulaşım problemi çözüldü.

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerince Alaçam ilçesine 25 kilometre uzaklıktaki Tepebölmesi-Aşağıısırganlı-Terskırık Grup Yolu'nda geçen yıl yapılan genişletme çalışmalarının ardından 1'inci kat sathi kaplama çalışması da tamamlandı. Böylece mahalle sakinlerinin uzun yıllardır yaşadıkları ulaşım problemi ortadan kaldırıldı.

"Tüm altyapı eksikliklerini gideriyoruz"

Göreve geldiğinde "2024 yılına kadar yol sorunu yaşayan kırsal mahalle kalmayacak" sözü verdiğini hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Kentimizin kırsal bölgelerindeki mahallelerimizin tüm altyapı eksikliklerini gidermek için ekiplerimiz büyük bir gayretle çalışıyorlar. 4,5 yılda geldiğimiz noktada özelikle yom ve içme suyu noktasında büyük bir mesafe kat ettik. Mahallerimize tek tek içme suyu getirip yolları yaptık. 'Yapılamaz' denilen çalışmaları bir bir gerçekleştirdik. Hedeflerimiz doğrultusunda gece-gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Yaptığımız çalışmalarla vatandaşlarımızın yüzünü güldürmek, onları mutlu etmek bizleri de oldukça mutlu ediyor. Hemşehrilerimizin mutluluğu bize güç veriyor" dedi.

Yapılan çalışma ile ilgili bilgi veren Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı Alaçam Şube Şefi Berkay Örs, "Grup yolumuzu geçen yıl genişleterek 6 metreye çıkarmıştık. Ardından yağmursuyu hatları için drenaj sistemlerini tamamladık. Zemin iyileştirmesi yaparak asfalt tabakasını yola serdik. Birinci kat sathi kaplama çalışmamız bitti. Grup yolu, mahalle sakinlerini çok mutlu etti. Yüzleri gülüyor. En büyük motivasyonumuz da bu oluyor" şeklinde konuştu.

Aşağı Isırgan Mahallesi Muhtarı Garip Uyanık, yolun yapılmasıyla birlikte çamur ve tozdan kurtulmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek, "Yolumuz kışın çamura dönüyor, yazın da aşırı toz kaldırıyordu. Araçlar gidemiyordu. Yıllardır olur mu olmaz mı diye düşünüp çaba harcarken, Başkanımız Mustafa Demir, incelemelerde bulunmak üzere mahallemize geldi. Talebimizi geri çevirmeyip hayalimizi gerçeğe dönüştürdü. Çok süper bir yol oldu" ifadelerini kullandı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Samsun Büyükşehir Belediyesi Alaçam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title