Haberler

Samsun Adliye Binasına Çok Amaçlı Spor Salonu Açıldı

Adliye binasına çok amaçlı spor salonu açıldı Samsun Adliyesi'nde, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilatı'nın katkılarıyla 'Çok Amaçlı Spor Salonu' açıldı.

Adliye binasına çok amaçlı spor salonu açıldı

Samsun Adliyesi'nde, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilatı'nın katkılarıyla 'Çok Amaçlı Spor Salonu' açıldı. Cumhuriyet Başsavcısı Erol Tosun, "Arkadaşlarımızın kahve köşelerinde vakit geçirmesin diye bu tesise bilardo, langırt ve masa tenisi gibi aletler koyarak sohbet edip vakit geçirilebilecek lokal havası oluşturduk" dedi.

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilatı'nın katkılarıyla Adliye Binası içindeki 700 metre karelik bir alana 'Çok Amaçlı Spor Salonu' açıldı. Bugün açılışı gerçekleştirilen tesiste bilardo, langırt ve masa tenisinin yanısıra 700 personelin faydalanabileceği çeşitli spor aletleri konuldu. Adliye binası bahçesine de aynı destekle daha önce de futbol, basketbol, hentbol, voleybol ve tenis kortu olarak kullanılabilen halı saha yapıldığını hatırlatarak salonun açılış kurdelesini kesen Cumhuriyet Başsavcısı Erol Tosun, "Samsun Adliyesi bünyesinde daha önce bahçemize kurmuş olduğumuz çok amaçlı halı sahamıza ilaveten yine çok amaçlı spor salonunun açılışını yaptık. Bu salonun finansı Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından tanıtım amaçlı verdiği katkılarla olmuştur. Çok sayıda spor aletinin bulunduğu tesiste arkadaşlarımızı kahve köşelerinde vakit geçirmesin diye bilardo, langırt ve masa tenisi masaları gibi aletler koyarak burada lokal havası oluşturduk" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Samsun Adliyesi Erol Tosun Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Osman KAYA:

FUAT GÖKTAŞ ın tesisleri de iyi para kazanıyor. Ye kürküm ye gözlerini ancak bir avuç toprak dolduracaktır.

1
0
yanıtYanıtla
Hasan ER:

PARA HARCAMAYA YER ARIYORLAR VE YİNE BİRİLERİ MALI GÖTÜRDÜ OLAN GARİBAN HALKA OLDU VE YAZIKLAR OLSUN DİYORUM.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title