Haberler

Şampiyon Olan Suriyeliler Barış İçin Dua Etti

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından pilot olarak Gaziantep'teki Suriyeli sığınmacılar arasında düzenlenen futbol turnuvası sona erdi.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından pilot olarak Gaziantep'teki Suriyeli sığınmacılar arasında düzenlenen futbol turnuvası sona erdi. Turnuvada şampiyon olan Nizip Çadır Kenti takımı, başarılarını Türk bayrağı sallayarak ve ülkelerinin kurtulması için dua ederek kutladı.

AFAD'ın organizesi UNICEF'in desteğiyle geçen pazartesi günü başlayan Suriyeli sığınmacılar arasındaki futbol turnuvası Nizip Çadır Kenti'nin Karkamış Çadır Kenti'ni 1-0 yenerek şampiyon olmasıyla sona erdi. Şehitkamil İlçe Stadı'nda gerçekleşen turnuvanın son karşılaşmasını Gaziantep Valisi Erdal Ata, Koordinatör Vali Veysel Dalmaz, UNICEF Türkiye Temsilcisi Dr. Ayman Abulaban, AFAD İl Müdürü Sinan Atakan ve öğrenciler izledi. Karşılaşmayı 1-0 kazanan Nizip Çadır Kenti takımına; Koordinatör Vali Veysel Dalmaz tarafından şampiyonluk kupası ile madalyaları verildi. Turnuvada; Karkamış Çadır Kenti ikinci, Nizip Konteynır Kenti üçüncü, İslahiye Çadır Kent ise dördüncü oldu. Şampiyon olan Nizip Çadır Kenti takımının oyuncuları galibiyetlerini Türk bayrağı eşliğinde Suriye'de barışın sağlanması için dua ederek kutladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Veysel Dalmaz Gaziantep Karkamış Nizip Politika Güncel Haberler

title