Haberler

Salt İletişim'e 5 Yeni Müşteri!

Güncelleme:

Dijital pazarlama ile tam entegre olmuş çağdaş bir yapı ve yeni nesil medya iletişimi anlayışıyla hizmet veren SALT İletişim Grup, geniş müşteri portföyüne 5 büyük markayı daha dahil etti.

Dijital pazarlama ile tam entegre olmuş çağdaş bir yapı ve yeni nesil medya iletişimi anlayışıyla hizmet veren SALT İletişim Grup, geniş müşteri portföyüne 5 büyük markayı daha dahil etti. Boss Governance, Home Store, Vivense, Zehnder, Akademi Saç Terapi Merkezi 360 Derece iletişim, stratejik ve dijital iletişim danışmanlığı hizmetleri veren SALT İletişim Grup'u iş ortağı olarak seçti.

BOSS GOVERNANCE

Boss Yönetişim A.Ş. 1998 yılından beri Bordrolama hizmeti vermekte olan, iki firmanın birleşmesi ile oluşmuştur. Bir çok yerli ve yabancı firmaya insan kaynakları hizmeti veren Boss bu alandaki bilgi birikimini 2006 yılında ADP 'nin alanındaki 60 yıllık tecrübesi ile birleştirerek ADP Streamline 'ın partneri olmuştur. Teknolojik ihtiyaçlar nedeniyle, 2007 yılında bir yazılım firmasını da bünyesine katarak büyümüştür.

HOME STORE

Levent Penso tarafından kurulan ve uzun yıllar dekorasyon, moda ve yeme içme sektörünün öncülüğünü yapan Home Store, yeni yüzü ve İtalya'da hazırlanan yeni koleksiyonuyla sezonda sevenlerine merhaba demeye hazırlanıyor.

1984 yılında kurulan, 2007 yılında el değiştiren Home Store markası geçtiğimiz günlerde Adnan ve Serdar Top'un kurucusu olduğu ERSA Tekstil tarafından satın alındı. Markanın dekorasyonu, logosu, ambalajları Home Store'un yaratıcısı Levent Penso tarafından yeniden tasarlandı.

Tepeden tırnağa yenilenen ve İtalya'da iş birliği yaptığı fabrikaları ve İtalya'da tanınan markaları bünyesine alan Home Store yenilenen konsepti, tasarımı ve koleksiyonlarıyla yeni sezona hazırlanıyor. Ayrıca Home Store pek yakında Ümraniye Buyaka, MarkAntalya , Ankara Armada , Brandium'da sevenlerine kavuşuyor.

VİVENSE

Vivense.com, tüm Türkiye'ye İnternet üzerinden mobilya satışı yapmak için 2013 Mart ayında kuruldu. Tüm stratejisi, operasyonel modeli ve organizasyonu mobilya satışı ve servisi üzerine kurgulandı. Vivense.com, her gün kaliteli üreticilerden güzel mobilyaları seçmek, bu mobilyaları indirimli fiyatlarla müşterilerine sunmak ve sonrasında ürünleri sorunsuz bir şekilde teslimatını gerçekleştirmek için çalışıyor.

ZEHNDER GROUP

1895 yılında İsviçre Gränichen'te kurulan, bisiklet tamir ve satısının yanı sıra daktilo, çamaşır makinesi, dikiş makinesi ve motosiklet tamiri ile yola çıkan Zehnder Group'un serüveni dökme demir radyatörlerin yerine geçebilecek olan ilk borudan mamul radyatörün üretilmesiyle devam etti. Tubular radyatörlere karşı geliştirilen Konvektör (Panel) radyatörlerle rekabete giren Zehnder, düz ısıtma panelleri ile yakaladığı ivmeyi ve üretimini çeşitlendirerek geliştirdi. 1980 yılında ilk Havlu Radyatörü üreten Zehnder Group, 1984'te kurumsal bir şirket haline geldi. Özel radyatörlerde Avrupa pazarının lideri konumuna gelen Zehnder, Almanya ve Fransa pazarının yüzde 50'sine hakimdir. Zehnder Group, Her yıl verilen "Red Dot" tasarım ödüllerine de bünyesinde bulunan Runtal markasıyla damga vurarak bugüne dek birçok ödülün de sahibi olmuştur. Genişlemek için ısıtmadan sonra ev konfor sistemlerinde Stock-Air'i satın alarak pazarda pay oluşturmaya başlamıştır. Grup, Freshman'ı satın alarak, hava filtreleme ve temiz hava üretimi ile ilgili bir adım daha attı ve genişledi. Aynı zamanda Greenwood'u satın alarak havalandırma, hava pompalama sistemleri, ısı yalıtım ve koruma sistemleri konusunda da ürün portföyünü genişleten Zehnder, 2012 yılında Manisa'da üretim yapan Sanpan firmasının yüzde 100'ünü satın alarak Türkiye pazarına giriş yaptı. Tüm yaşam alanları için tasarım, yenilik, çevre bilinci konusunda çalışma yapan Zehnder Group, akıllı ürün ve ısıtma, soğutma, hava temizleme ve sirkülasyonu için sistem çözümleri ile gelişmeye devam ediyor.

AKADEMİ SAÇ MERKEZİ

Londra'da tek bir merkezle işe başlandı, bugün dünya çapında binlerce kişiye profesyonel saç bakımı sağlanıyor. Türkiye'de ilk olarak Nişantaşı'nda 2006 yılında açılan Akademi Saç Terapi, dünya çapında şubeleri bulunan Svenson Hair Group ile işbirliği içinde "saç bakımı" alanında hizmet veren "trikolojik" merkezlerinden biridir. Merkezimiz saç sorunları konusunda uzmanlaşmış ve yurt dışında eğitim almış "Trikolog" lisansına sahip profesyonel bir kadro tarafından yönetilmektedir.

SALT İletişim Grup'un müşteri portföyünde; Palmali Turizm Grubu, Palmarina Bodrum, Edition Hotel İstanbul, Cipriani, Billionaire Club, Palmalife, Blue Harmony Spa, Yaşasın Hayat Enstitüsü, ESPA Spa, Bacardi-Martini Türkiye, G2M, Loryma Boutique Hotel/Bozburun, Esin Yapı, , Loomis, , Artnext, Icebar İstanbul, L'Oreal Professional, Kerastase, Alaçatı Curcuna Hotel, Wyndham Kalamış Marina Hotel, Bahçecik Kuaförleri, Altıncı Cadde, Inoksan, Mobilexpress, Chado Çay, Urban Coffee, Sealed Air, Diversey, Doluca, Corentte, Kafe Pi gibi sektöründe öncü markalar yer alıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye İtalya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar…
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title