Haberler

Saldırıda Yaralanan Askerler GATA'ya Sevk Edildi

TEM Otoyolu’nda uğradıkları silahlı saldırı sonucu hafif şekilde yaralanan 2 astsubay GATA’ya sevk edildi.

TEM Otoyolu'nda uğradıkları silahlı saldırı sonucu hafif şekilde yaralanan 2 astsubay GATA'ya sevk edildi. Saldırı sırasında hasar gören jandarma minibüsü ise detaylı inceleme için çekiciyle olay yerinden kaldırıldı.

TEM'de seyir halinde bulunan jandarma minibüsüne yönelik düzenlenen silahlı saldırıda hafif şekilde yaralanan ve Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kaldırılan astsubaylar Süleyman Işık (24) ile Ercan Aydoğan Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne (GATA) sevk edildi.

Öte yandan olayın hemen ardından bölgeye gönderilen olay yeri inceleme ekiplerinin inceleme çalışmaları tamamlandı. Olay yerinde çok sayıda kaleşnikof mermi kovanı bulunurken, deliller Kriminal Polis Laboratuvarına götürüldü. Saldırıda hasar gören jandarma minibüsü ise çekici marifetiyle olay yerinden alınarak ilgili güvenlik birimine götürüldü.

Saldırının ardından geniş çaplı soruşturma başlatan polis ve jandarma ekipleri, kaçan kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı. Polisin çalışmalarına polis helikopterinin de havadan destek verdiği gözlendi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gülhane Askeri Tıp Akademisi Süleyman Işık Okmeydanı Aydoğan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title