Haberler

Saldırgan Orhan Övet'in Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na yumruk atan Orhan Övet'in, TBMM yerleşkesinde dolaşırken, güvenlik kameralarınca çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Grup Toplantısına gittiği sırada koridorda yumruk atarak saldırıda bulunan Orhan Övet'in TBMM yerleşkesinde dolaşırken çeşitli güvenlik kameralarına yansıyan yeni görüntüleri ortaya çıktı.

KAFETERYAYA GİDİP YEMEK YİYOR

Güvenlik kamerası kayıtlarında Övet'in yerleşke içerisinde dolaştığı ve kafeteryaya giderek yemek yediği görülüyor.

KAPI ÖNÜNDE TOKALAŞTIĞI TAKIM ELBİSELİ

Ayrıca Öveç'in, kalabalık bir grup içerisinden çıkan bir kişiyle 3 nolu kapı önünde tokalaştığı ve ayak üstü kısa bir konuşma yaptığı görülüyor.

HEDEF BAHÇELİ MİYDİ?
 
Vatan'ın haberine göre ise CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na saldıran Orhan Övet'in Meclis'e MHP Grubu'ndan 20 dakika önce gelmesi dikkat çekti, MHP Grubu'nu izlediği de ortaya çıktı. 
 
MHP Grubu dağılırken takım elbiseli bir kişi ile sohbet edip el sıkıştığı görülen Övet'in bu kişiyle ne konuştuğu da merak konusu oldu.
 
Meclis'e geldikten sonra MHP lideri Devlet Bahçeli'nin de giriş yaptığı koridorda bekleyen ancak kalabalık bir giriş yapan Bahçeli'nin salona geçmesinin ardından grup toplantısını izleyen Orhan Övet daha sonra Halkla İlişkiler Binası'nda yemeğe geçiyor. Övet, burada CHP Grubu'nu beklemeye başlıyor. Övet'in Meclis'e MHP Grubu'nun saatlerinde gelmesi ve grup toplantısını izlemesi nedeniyle "Hedef Bahçeli miydi?" yorumlarına neden oldu.
 
Bahçeli'ye bir saldırı düzenlemeyen Övet'in Kılıçdaroğlu'nu beklemeye başladığı yorumları da yapılmaya başlandı.
 
GÜRSEL TEKİN'DEN SALDIRGAN SORUSU
 
Öte yandan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CNN TÜRK'te yayınlanan Karşı Gündem programında Aslı Aydıntaşbaş'a konuk oldu, ilginç iddiaları gündeme getirdi.
 
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Meclis'te uğradığı yumruklu saldırıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Tekin, "Saldırganın Elmadağ Belediye Başkanı ile bağlantısı ne? Cebinde esrar alacak parası olmayan adamın 2 gün önce banka borçlarını kim ödedi?" diye sordu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Devlet Bahçeli Gürsel Tekin Orhan Övet Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (31)

LATİFmlatif63@hotmail.com:

yahu koskoca başbakana defalarca suikast yapılmak istendi bu kadar olay olmadı kim olduğu belir si bi kişi çıkıyor kişisel nefretinden dolayı kılıçtaroğluna bi yumruk sallı yor hemen başladılar kafadan komplo teorisi kurmaya ya kılıçtaroğlunun kendisine hayrı yok kim niye komplo kursun elle tutulur ne yapmışki örgütlü saldırı olsun tabii kendileri yapmamışsa

10
38
yanıtYanıtla
cancem12345@hotmail.com:

BU ADAM NİYE SERBEST BIRAKTILARKİ KILIÇDAROGLU DEYİL ADAM MECLİSİN HER TARAFI GEZİYOR VE ONA YARDIM EDENLER ÇIKARMALI HESAP VERMELİ BU ŞEKİLE TÜRKİYE BASİT BİR ÜLKE OLDUGUNU GÖSTERİYOR ADAM RESMEN DEVLET İNLERİNE GİRMİŞ

33
1
yanıtYanıtla
qua quaq@q.com:

bu suc turkiye de nerede işlense aynı sonuç olacaktı. kk'da sen gibi bir insan ne bekliyodun.idam mı edilseydi ?

yanıt0
yanıt0
güçlü06mehmetsalmann@hotmail.com:

buraya yazıyorum bunun arkasındanda melih gökçek çıkarsa şaşırmamak lazım..

19
11
yanıtYanıtla
kasapfb_tuncay1111@hotmail.com:

kedidir kediiiiii

26
3
yanıtYanıtla
hüseyin2h-5851@hotmail.com:

o tokalaştığı kişi derhal soruşturmalıdır

26
1
yanıtYanıtla
s.u.l.t.a.nenen_hak@hotmail.com:

yani öncelikle insan olarak kınıyorum..nasıl yorumlar yazılıyo yani şiddet doğru ise farkı görüşte olan insanlar çıksın sokağa birbirlerini vursunlar..bu davranışı haklı görenler insan olamaz kime yapılırsa yapılsın...

23
1
yanıtYanıtla
Yavuzcaner.de@o2online.de:

Kemalden hersey beklenilir kendi tezgahlamista olanilir ndwmde kalsinda nasil kalirsa kalsin !

6
17
yanıtYanıtla
tcbaroccbar@hotmail.com:

yavuzdan da hersey beklenir.. mesala kendi babasini oldurmus..

yanıt0
yanıt0
twettmehmetsalmann@hotmail.com:

bu adam buraya elini kolunu sallayarak nasıl gelebiliyor?bu araştırılmalı sorgulanmalı.evet olayı tavsip etmek mümkün değil.kim olursa olsun.allah muhafaza bir bomba söz konusu olsaydı...güvenlik zaafı söz konusu

21
2
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title