Haberler

Saldırgan Orhan Övet'in İlk İfadesi: Gıcık Oluyorum

Güncelleme:

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruklu saldırıda bulunan ve gözaltına alınan Orhan Övet, "Gıcık oluyorum, vatan haini olarak görüyorum." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na TBMM'de yumruklu saldırıda bulunan Orhan Ö. gözaltına alındı. Saldırı sonrası partililerin tepkisini çeken Orhan Ö. muayene edildi. Polisin anlatımına göre, tam bir suç makinesi. Tehdit, şantaj, yaralama, mekana zorla girme gibi nedenlerden dolayı hakkında 26 sabıka kaydı çıkan Övet ilk ifadesinde "Gıcık oluyorum, vatan haini olarak görüyorum" dedi.

Övet'in "CHP grubuna geldiğimi söyleyerek Meclis’e girdim. Ben Alperen’im. Yumruklamayı kafaya koydum, o yüzden geldim. Bekledim girişini, uygun fırsatta da yumruğu attım." dediği de öğrenildi. 

İşte saldırgan Orhan Övet'in son hali:

TÜRKİYE'NİN GÖZÜ MECLİS'TEYDİ

30 Mart yerel seçimlerinin ardından partiler ilk grup toplantılarını bugün yapacağı için Türkiye'nin gözü TBMM'deydi.

SALDIRI GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

MHP ve Ak Parti grup toplantılarının ardından herkes CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını bekliyordu. Tam bu sırada Kılıçdaroğlu'na yönelik yumruklu saldırı haberi gündeme bomba gibi düştü.

GÖZALTINA ALINIP MUAYENE EDİLDİ

Olay sırasında saldırıyı gerçekleştiren Orhan Ö. partililer tarafından tartaklandı. Hemen gözaltına alınan ve muayene edilen Orhan Ö.'nün kafasında kan izleri olduğu görüldü. Orhan Ö. daha sonra sorgulanmak üzere Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'ne götürüldü.

26 SABIKASI VAR

Kılıçdaroğlu'na yumruklu saldırıda bulunan Orhan Övet'in aralarında hırsızlık, uyuşturucu kullanma, banka soygunu dahil 26 ayrı sabıkası olduğu belirtildi. Emniyet yetkililerinden CHP'ye verilen bilgiye göre Övet'in 2005 yılında uyuşturucu, 2012 yılında ise yaralamadan kaydı bulunuyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Orhan Övet Türkiye Güncel Haberler

500

Yorumlar (451)

lazlaz1@outlook.com:

Elerine sağlık abim benim adamın dibisin Allah razı olsun senden

29
44
yanıtYanıtla
Zeynepselma__kavga@hotmail.com:

ne diyon sen be bide allah razı olsun diyo insanmısın sen

yanıt0
yanıt0
laztemelcityistanbul17@gmail.com:

bu laz değil kesin kaz yada öküzün önde gideni...

yanıt0
yanıt0
ercan basaranbeyaztaksoy@gmail.com:

Ellerin dert görmesin orhan Kılıçdaroğlu hak ediyordu

22
47
yanıtYanıtla
Mertjustindreaming@hotmail.com:

insanlikla alakanizin olmadigi yaptigin yorumdan da belli. Durmak yok hayvanliga devam

yanıt0
yanıt0
osmanliosman@hotmail.de:

Adam dogru söylemis vatan haininin daniskasi kilictar oglu gezi olaylarinda devlete millete polise saldiranlarin ortaligi yakip yikanlarin alnindan öpüyor o hainligi yapan gencleri hainleride kutluyordu hata ben sunu diyorum kilictar oglu CHP nin lideri degil DHKP-C terör örgütünün lideridir

36
21
yanıtYanıtla
dumanhandaren@hotmail.de:

Vay beyinsiz vatan haini görmesek inanacagiz.Sabikali ile hemfikir olmak ne tesadüf acaba.Hep söylüyoruz hirsizlar temiz kilicdaroglundan korkuyor.

yanıt0
yanıt0
ademademm@hotmail.com:

sana söylenecek söz buldum ama yazmak istemiyorum,sen ona buna iftira atıyonda devleti soyup soğona çeviren haydut insanlar için niye birşeyler yazmak içinden gelmiyormu.herif ülkeyi hem talan ettiriyor hemde sülalece paralel devlet kurmuşlar(başkalarına iftira atayor) ülkeyi haraca boğmuşlar kaymağını yiyorlar,işlerine geldinmi din iman dan gazel okuyorlar sizin gibi akkoyunlarda meleşiyorlar.ALLAH devleti soyan hırsızları ve onlara destek olarak oy veren hainlerden korusun tez zamanda onları helak eylesin

yanıt0
yanıt0
angaralıdenizinozu06@gmail.com:

tam sopalık bir tipi var maşanın...

19
26
yanıtYanıtla
mutlusnmz_07@hotmail.com:

helalal olsun gardas

11
34
yanıtYanıtla
Tüm 451 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title