Haberler

Salcano Kapadokya Bisiklet Festivali Sürüyor

NEVŞEHİR / DHASalcano Kapadokya Bisiklet Festivali kapsamında yer alan Türkiye'nin ilk ve tek Etaplı Dağ Bisikleti Yarışması bugün Dağ Bisikleti Zamana Karşı etabıyla start aldı.

NEVŞEHİR / DHA

Salcano Kapadokya Bisiklet Festivali kapsamında yer alan Türkiye'nin ilk ve tek Etaplı Dağ Bisikleti Yarışması bugün Dağ Bisikleti Zamana Karşı etabıyla start aldı.

Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) takvimine kayıtlı ve kategorisinde dünyada dokuz müsabakadan birisi olan etkinlik Nevşehir Valiliği, Uçhisar Belediyesi, Arbella Makarna, Voyager Balloons, Salcano ve Türk Hava Yolları desteğiyle gerçekleşti. Üç etaptan oluşan mücadelenin ilk gününde bisikletçiler Dağ Bisikleti Zamana Karşı (XCT) parkurunda yarıştı. Uçhisar kalesi ve Güvercinlik vadisi eteklerinde 2.5 km uzunluğundaki parkurda sporcular birer dakika ara ile birbiri ardına çıkış yaptı. Uluslararası ve ulusal kategorilerde 80 sporcunun tamamladığı 1. etabı elit erkeklerde İsrail'den Shlomi Haimy, elit kadınlar kategorisinde ise Ukrayna'dan Iryna Popova kazanarak ilk günün sonunda podyumda lider mayosunu giyen isimler oldu. Kategorilere göre dereceye giren sporcular;

Salcano Kapadokya Etaplı Dağ Bisikleti Yarışması (1.Etap Sonuçları):

ERKEKLER:

1. Shlomi Haimy (ISR), Novus Omx Pro Team, 05: 16: 26

2. David Nordeman (NED), Skappengeit - Specialized, 05: 20: 28

3. Erik Groen (NED), Skappengeit - Specialized, 05: 25: 43

KADINLAR:

1. Iryna Popova (UKR), BPS MTB Team, 06: 46: 04

2. Faranak Parto Azar (IRI), Fastos Development Team, 06: 54: 21

3. Esra Kürkçü (TUR), Başkent Üniversitesi, 07: 13: 03

İKİ TEKERLEK ÜZERİNDE KAPADOKYA'YI GEZMENİN KEYFİ "BİSİKLET KÖYÜ BULUŞMASI"

Salcano Kapadokya Bisiklet Köyü Buluşması'nın üçüncü günü geride kalırken, kadın, erkek ve çocuklardan oluşan geniş bir yaş aralığında 115 amatör pedal Bisiklet Köyü kamp alanından Uçhisar'a doğru yola çıktı. Peri bacaları ve kaya kiliseleriyle doğa ve tarihi bir arada sunan eşsiz vadilerde bisiklet sürmenin keyfini çıkaran gruba teknik destek araçları eşlik etti. Bazı katılımcıların bisiklet turuna sepetlerinde taşıdıkları evcil hayvanlarıyla katılması ise dikkat çekti. Bisiklet Köyü sakinleri yarın ise Yeşilöz'e hareket edecek.

Salcano Kapadokya Bisiklet Festivali'nin son iki gününde gerçekleşecek etkinlikler ise;

-Bisiklet Köyü Buluşması: Rekreatif bisiklet turu 4. Etabı, Yeşilöz Parkuru

-Kapadokya Dağ Bisikleti Etap Yarışları: UCI uluslararası puanlı müsabaka

"2.Etap: Noktadan Noktaya Yarışı (XCP), 10 Eylül

"3.Etap: Olimpik Dağ Bisikleti Yarışı (XCO), 11 Eylül

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nevşehir Valiliği Kapadokya Uçhisar Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title