Haberler

Sakarya Standları EMİTT’te Büyük İlgi Görüyor

Güncelleme:

EMİTT Fuarı'nda Tanıtım Yapan Ve Renkli Görüntülere Sahne Olan Sakarya'nın Standları; Ziyaretçilerden Büyük İlgi Görüyor.

Önceki gün Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılan 15'inci Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT): ''Deniz-Kum-Güneş'', ''Kültür'', ''El Sanatları'', ''Gastronomi ve Günü Birlik'', ''Doğa ve Outdoor'' ile ''Termal'' kategorileriyle katılan Sakarya; ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaşırken, aynı zamanda büyük ilgi de topluyor.

Bu yıl fuara Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'nı (MARKA) oluşturan "Kocaeli, Bolu, Düzce ve Yalova illeri ile birlikte katılan Sakarya Valiliği ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi; 10 holündeki 2 bin 200 metrekare alan içerisindeki 14 ayrı tanıtım standıyla gözleri kamaştırmaya devam ediyor. Sakarya standında uğrayan ziyaretçilere; yöresel tatlar dışında, tanıtım kitap ve broşürleri, kalem, defter ile anahtarlıklarda hediye edildi.(Levent CANDAN / Emitt Fuarı-İstanbul)

Standlar ve yapılan tanıtımlar ve Fotoğrafaltı Yazılar

Köfteci İsmail; cevizli kabak tatlısı dağıttı

Köfteci İsmail; Emel Çelikel ve dört görevlisi ile birlikte; kaymaklı ve cevizli kabak tatlısı, Kabak Lokumu'nu tanıttı.

Tuna Tan; kabaktan yaptığı 4 çeşit ürününü ikram etti

Tuna Tan Tesisleri; Kemal Tan ve Sekiz görevlisi ile birlikte; Kabak Lokumu, Kabak Cezeryesi, Kabak Şekeri, Ezme Kabak Tatlısı…

Enişte Fındığı ikram eden Karasu; hattat yazısı dağıttı

Karasu Belediyesi; Acarlar Longozu, Enişte Fındığı, Deniz, Kum, Plaj, Hattat Yazısı, Mermer üzerine yapılan Fotoğraf

Justinyas Köprüsü'nü Adapazarı Belediyesi tanıttı…

Adapazarı Belediyesi; Özkan Gümülceleli ve Üç görevlisi ile birlikte; Justinyas Köprüsü'nü tanıttı…

"Deniz, Kum, Plaj" denince akla Kocaali gelir

Kocaali Belediyesi Maden Deresi, Kum Zambak'ı, Deniz, Kum, Plaj'ını tanıttı…

Büyükşehir Belediyesi; Yer Değirmeni ile Tarihi Çark'ı ile fuarda

Büyükşehir Belediyesi; Yer Değirmenini ve Tarihi Çark'ını tanıttı…

Hendek Belediyesi; Yöresel Kıyafetlerini sergiledi…

Hendek Belediyesi; Mehmet Atabek ve beş görevlisi ile birlikte Hendek'te yaşayan milletlerin Yöresel Kıyafetlerini tanıttı…

Serdivan Belediyesi; Projelerini anlattı…

Serdivan Belediyesi; Hüseyin Kotan ile birlikte Proje, Trafik Parkı, Zümrüt Parkı ve çalışmalarını tanıttı…

Kuzuluk; kaplıca ve Termal'ini tanıttı

Kuzuluk Kaplıcaları; Mehmet Taştan ve beş görevlisi ile birlikte Hamam, Termal ve Devre Mülklerini tanıttı.

SASA; Mankenle Tesisi'ni tanıttı

SASA; Göl Manzaralı Tesisi' tanıttı

Sapanca Göl'ünü tanıttı

Sapanca Belediyesi Recep Yıldırım ve üç görevlisi ile birlikte ; Göl, İçme Suyu, Meşelik Parkı, Yelken Sporları'nı tanıttı…

Zeliş; doğa ile iç içe çiftliğini tanıttı

Zeliş Çiftliği; Zeliha İrez ve iki görevlisi ile birlikte doğa ile iç içe çiftliğini tanıttı…

Örgü Kadınları, çocukları üşütmüyor

Şaban Mergül'ün kurduğu Yaşayan Sakarya Örgü Kadınları; üç görevlisi ile birlikte "Çocuklar Üşümesin" projesiyle; el emeği örgü kıyafetlerini tanıttı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title