Haberler

Sakarya Stadyumda 10 Bin Kişiyle İslam Alimini Andı

Stadyumda 10 bin kişiyle islam alimini andıADAPAZARI'nda, İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu, islam alimi Ebu Mansun Muhammet El Maturidi için Atatürk Stadyumu'nda düzenlenen etkinliğe katıldı.

Stadyumda 10 bin kişiyle islam alimini andı

ADAPAZARI'nda, İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu, islam alimi Ebu Mansun Muhammet El Maturidi için Atatürk Stadyumu'nda düzenlenen etkinliğe katıldı. Yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı anmada protesto da yaşandı.

Adapazarı Atatürk Stadı'nda Arafat Derneği tarafından İslam Alimi Ebu Mansur Muhammet El-Maturidi'yi anmak için düzenlenen programa çevre illerden de olmak yaklaşık 10 bin kişi katıldı. Tribünlerin dolu olduğu ve saha içerisine sandalyeler konulduğu etkinlikte Kuran-ı Kerim okunurken, Sapanca'dan etkinliğe katıldığı öğrenilen bir kişinin protestosu da yaşandı. Mahmut Ustaoğlu için hazırlanan platformun en önünde oturan bir kişi bir anda ayağa kalkarak sahneye doğru bağırmaya başladı. Hakaretler eden yaşlı adama görevliler müdahale etti. Müdahale sırasında görevlilere de söylenenek güçlükle sakinleştirilen yaşlı adam daha sonra alanın ortasına oturup programı takip etmeye devam ederken, Mahmut Ustaoğlu anmaya yaklaşık 3 saat gecikmeyle gelebildi. İçerisinde bulunduğu minibüs stadyum içerisine kadar alındıktan sonra tekerlekli sandalye ile kendisi için hazırlanan platforma çıkarak burada anma programı için gelenleri selamladı. Yaklaşık 20 dakika süren selamlama sonrasında Mahmut Ustaoğlu minibüsle stadyumdan ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mahmut Ustaosmanoğlu Ebu Mansur Adapazarı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title