Haberler

Sakarya MÜSİAD'tan Kaymakam Çelikkaya'ya ziyaret

Güncelleme:

Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte her hafta bir protokol ziyaretini sürdüren MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun; önceki gün de Adapazarı Kaymakam'ı Yusuf Ziya Çelikkaya'ya makamında ziyaret etti.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Şube Başkanı Yaşar Coşkun ve beraberindeki Başkan Vekili Salih Bakkaloğlu, Başkan Yardımcıları Zafer Boz, Mustafa Gavasoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Semih Gülşan, Gökhan Erkan, İsmail Filizfidanoğlu ve Şube Müdürü Emre Ozan; Adapazarı Kaymakam'ı Yusuf Ziya Çelikkaya'ya "hoş geldin" ve "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Ziyaretlerinde; Kaymakam Yusuf Ziya Çelikkaya'nın yakın ve sıcak ilgisiyle karşılaşan Başkan Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri; MÜSİAD'ı anlatarak, yaptıkları çalışmalar ve yapacakları projeler hakkında bilgi verdi. Ziyaretlerinden dolayı MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür eden Adapazarı Kaymakam'ı Yusuf Ziya Çelikkaya, çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yusuf Ziya Çelikkaya Yaşar Coşkun Adapazarı Sakarya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title