Haberler

Sakarya Genç MÜSİAD Yönetimi, SATSO'yu Ziyaret Etti

Güncelleme:

Kösemusul: Gençlerimizden ülke genelinde ses getirecek çok güzel projeler bekliyorum"

Genç MÜSİAD SATSO'da

Protokol, STK, dernek ve iş dünyası ziyaretlerini artırarak sürdüren Burak Arığ Başkanlığındaki Sakarya Genç MÜSİAD'ın Yönetim Kurulu üyeleri, önceki günde SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u makamında ziyaret ederek, hem kendilerini tanıttı, hem projelerini anlattı.

Yönetim Kurulu üyeleriyle

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Gençlik Kurulu (Genç MÜSİAD) Sakarya Şubesi'nin yeni Başkanı Burak Arığ, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u makamında ziyaret etti. Ziyarette SATSO Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Akçam ile ^MÜSİAD Sakarya Şubesi Başkan Vekili SATSO Meclis üyesi Enver Tok'ta hazır bulundu. SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul'a kendilerini tanıtan Sakarya Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu üyeleri, MÜSİAD ve Gençlik Kurulu'nun çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi.

KÖSEMUSUL: "Gençlerimizin HER zaman yanındayız"

MÜSİAD'ın çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade eden SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, "MUSİAD'ın bir parçası olan Genç MÜSİAD üyesi kardeşlerimizin gerek bilgileri ile gerekse projeleri Sakarya'nın gelişimine büyük katkı sağlayacaktır. Bizde SATSO olarak, gençlerimiz ile ortak akıl ve ortak vizyon ile çalışmaya hazırız. SATSO Genç Girişimciler Kurulundaki gençlerden olduğu gibi, MÜSİAD Sakarya Gençlik Kurulu olarak sizlerden de ülke genelinde ses getirecek çok güzel projeler bekliyorum. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman yanınızdayım. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Gençlik Kurulu Sakarya Şubesi'nin yeni Başkanı Burak Arığ ve yönetim kurulu üyelerini bir kez daha tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mahmut Kösemusul Sakarya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title