Haberler

Sakarya'da Yangın Korkuttu

Güncelleme:

Sakarya'da bir apartmanın ikinci katında çıkan yangın sonrası apartmanda hasar meydana gelirken, mahsur kalan vatandaşlar ise itfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtarıldı.

Adapazarı ilçesi Tekeler Mahallesi Kervan Sokak’ta bulunan dört katlı bir apartmanın ikinci katında elektrik kontağından yangın çıktı. Kısa sürede büyüyerek yan daire ve üst katlara sıçrayan yangında, merdiven boşluğu da duman altında kaldı. Yangının çıktığı dairede bulunan vatandaşlara ilk müdahaleyi komşuları yaparken, üst katlarda bulunan vatandaşlar ise yangının merdiven boşluğuna da sıçraması sonucu evlerinde mahsur kaldı. Gece saatlerinde aldıkları yangın haberi sonrası yakınlarının oturduğu apartmana gelen vatandaşlar sinir krizleri geçirirken, olay yerine gelen İtfaiye ekipleri evlerinde mahsur kalan vatandaşları yangın merdiveni ile kurtardı. Dumandan etkilenen vatandaşlara ise ilk müdahale olay yerinde bulunan ambulanslarda yapıldı. Yangını kontrol altına alan ekipler, büyük hasarın meydana geldiği apartmanda soğutma çalışmaları yaptı. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adapazarı Sakarya Kervan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title