Haberler

Sakarya'da oğlu tarafından tekme tokat dövülen baba hayatını kaybetti

Güncelleme:

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde tartışma sonucu oğlu tarafından darbedilen baba, 37 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Olayın ardından gözaltına alınan şahıs ise tutuklandı.

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde oğlu tarafından darbedilen 60 yaşındaki baba, 37 gündür tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, Yenice Mahallesi'nde 30 Ekim'de aynı evde yaşayan evli ve bir çocuk babası O.K. ile babası 60 yaşındaki İbrahim K. ve annesi arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Sakarya'da oğlu tarafından tekme tokat dövülen baba hayatını kaybetti

BABA VE ANNESİNİ DÖVDÜ

Tartışma sonucu O.K, anne ve babasını darbetti. Aldığı darbeler sonucu baba ağır yaralandı, annenin kolunda kırık oluştu. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Pamukova Devlet Hastanesine kaldırılan çift, daha sonra Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

37 GÜN SONRA HAYATINI KAYBETTİ

Olayın ardından gözaltına alınan O.K, emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı. Anne tedavisinin ardından taburcu edilirken, yoğun bakıma alınan İbrahim K. 37 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Kaynak: AA / Güncel

Pamukova Sakarya Baba 3.Sayfa Yaşam Haberler

500

Yorumlar (2)

TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Senin gibi erkeğin senin gibi çocuğun Allah Cezasını içeride verir inşallah.

36
0
yanıtYanıtla
aristoteles:

Adam ölmeden mirasına göz dikmiştir ömür boyu mirastan mahrum bırakacaksın bunlar

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title