Haberler

Sait Uçar; Kafe Karadeniz'de Hayranlarıyla Buluşacak

Güncelleme:

Karadeniz Müziği'nin güçlü sesi Sait Uçar; 3 Kasım 2012 Cumartesi günü akşamı Kafe Karadeniz'de hayranlarıyla buluşacak.

Sakaryalıları ünlü sanatçılarla buluşturan Cafe Karadeniz ; Ünlü Karadeniz Müziği Sanatçısı Yılmaz Kasapoğlu, Yasemin Yıldız, İslam Yıldız, Recebim, Sinan Sami, Tarık ihtiyar, Oflu Kadir, Ercan Pustu'dan sonra; 3 Kasım 2012 Cumartesi günü akşamı da Karadeniz Müziği'nin güçlü sesi Sait Uçar'ı, Kundakçıoğlu Pasajı (Evkur Mağazası karşısı) ikinci katındaki Kafe Karadeniz'de hayranlarıyla buluşturacak.

Gölcük yaylalarının sanatçısı

Gölcük yaylalarının ünlü Yayla sanatçısı Ercan Pustu ile yine kendisi gibi ünlü olan yaylalarının kemençecisi İsmail Pustu ve Zurnacı Ali Öztürk; Kurban Bayramı'da Cafe Karadeniz'in misafirlerini yaylalara çıkartıp, doyasıya eğlendirdi. Çark Caddesi Kundakçıoğlu Pasajı'nın ikinci katında bulunan Cafe Karadeniz'i dolduran Karadenizlilere muhteşem bir gece yaşatan Gölcük yaylalarının ünlü sanatçısı Ercan Pustu ile kemençeci İsmail Pustu; hareketli şarkılarıyla horon oynatarak, onları doyasıya eğlendirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İslam Yıldız Sait Uçar Karadeniz Gölcük Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title