Haberler

Şair Tazeoğlu'na Bakü'de Büyük İlgi

Türkiye'nin yanı sıra çeşitli ülkelerde şiir kitapları yayınlanan Kahraman Tazeoğlu, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen imza gününde büyük ilgi gördü.

Türkiye'nin yanı sıra çeşitli ülkelerde şiir kitapları yayınlanan Kahraman Tazeoğlu, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen imza gününde büyük ilgi gördü.

Türkiye'de 2004 yılında RAYAD (Radyo Yayıncıları Derneği) tarafından 'En İyi Şiir Programcısı', 2006 yılında da 'Türkiye Yazarlar Birliği' tarafından 'En İyi Radyo Programcısı' seçilen ve 17 kitabı yayınlanan Kahraman Tazeoğlu, Bakü'deki bir yayınevinin düzenlediği etkinliğe katılırken sabahın erken saatlerinden itibaren kendisini görmek ve özellikle son kitabı 'Vazgeçtim'i imzalatmak isteyen hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaştı. 2 saat süren etkinlikte yaklaşık 100 hayranının kitabını imzalayan Tazeoğlu, ilk kez geldiği Azerbaycan'da gördüğü ilgiden etkilendiğini söyledi. Şiir kitapları Azerice'ye de çevrilen Kahraman Tazeoğlu bugün de hayranlarının karşısına şiir dinletisi ile çıkacak. Kahraman Tazeoğlu'nu saatlerce bekleyerek kitabını imzalatan Aysel Aliyeva, "Bu günü aylardan beri bekliyordum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kahraman Tazeoğlu Azerbaycan Türkiye Bakü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title