Haberler

Şair Sadri Urfa'da Şiirlerini Seslendirdi

Güncelleme:

Şair İbrahim Sadri, Urfa'da katıldığı ramazan etkinlikleri programında vatandaşlara unutamayacakları bir gece yaşattı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ramazan etkinlikleri kapsamında Rabia (Topçu) Meydanı'nda dinleti sunan Şair İbrahim Sadri, katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Ramazan programlarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, her akşam farklı bir konsepte farklı bir ismi kent halkı ile buluşturuyor.

Son olarak okuduğu şiirler ile birçok kesini gönlünü kazanan Şair İbrahim Sadri, Rabia Meydanı'nda dev şiir dinletisi sundu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği dinletide Şair Sadri katılımcılara unutulmayacak bir gece yaşattı.

Programa katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, vatandaşlarla beraber şiir dinledi. Şair Sadri'nin okuduğu bazı şiirlerde Başkan Güvenç ve vatandaşların duygulandığı görülürken vatandaşlar konser bitiminde Şair Sadri'yi ayakta alkışladı.

Etkinlik sonrası sahneye çıkan Başkan Güvenç, İbrahim Sadri'yi tebrik etti. Konsere katılan herkese teşekkür eden Başkan Güvenç, Sadri'ye bölgenin kültürünü yansıtan mırra takımı hediye etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Celalettin Güvenç İbrahim Sadri Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title