Haberler

Saim Özer Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde CHP Afyonkarahisar Evciler belediye başkan adayı olan Saim Özer isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

31 Mart seçimlerinde CHP Afyonkarahisar Evciler belediye başkan adayı olan Saim Özer isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Afyonkarahisar Evciler ilçesinde toplam 5 aday ile yarışan Saim Özer isimli CHP adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde CHP Afyonkarahisar Evciler adayı Saim Özer kimdir? CHP Afyonkarahisar Evciler adayı Saim Özer yüzde kaç oy aldı?

Saim Özer Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde CHP Afyonkarahisar Evciler belediye başkan adayı olarak gösterilen Saim Özer Evciler ilçesinde % 40,72 oranında oy almıştır. Evciler ilçesinde % 40,72 oranında oy olan Saim Özer adlı CHP adayı toplamda 978 adet oy sayısına ulaştı.

Saim Özer Kimdir?

Saim Özer seçim sonuçları

Saim Özer, 1 Mayıs 1961 Evciler doğumluyum. İlk ve ortaokulu Evciler'de bitirdim. Denizli Ticaret Lisesi mezunuyum. Sümerbankta devlet memurluğuna başladım. 12 yıl görev yaptıktan sonra istifa ederek Afyonkarahisar'da esnaflık yaptım. 2007 yılında Afyon Kocatepe Universitesinde (AKU) tekrar devlet memurluğuna döndüm. Özer, evli 4 çocuk basadır.

Afyonkarahisar Evciler ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Saim Özer Evciler Afyon Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title