Haberler

Sahte Polis Adliyeye Gülümseyerek Gitti

Güncelleme:

Adana'da kendilerini polis olarak tanıtan 2 dolandırıcı tutuklandı. Sanıklardan birinin gazetecilerin sorusuna gülerek cevap vermesi şaşırttı.

Adana'da telefonla aradıkları kişiye kendilerini polis olarak tanıtıp 10 bin lira parasını dolandıran 2 zanlı tutuklandı.

KUYUMCU SOYGUNU YALANI

Edinilen bilgiye göre, olay Sarıçam ilçesine bağlı Şahintepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Durmuş İ.'nin telefonu çaldı. İ. telefonunu açtığında karşıdaki kişiler polis olduğunu söyleyip bir kuyumcuda soygun olduğunu, altın ve para çalındığını belirtti.

"ALTIN VE PARALARI BİZE GETİRİN"

Sahte polis, "Sizin kimliğiniz de bu kuyumcuda bulundu. Hırsızlık olayını sizin yaptığınız düşünülüyor. Biz polisiz gizli bir operasyon yürütüyoruz sizin hırsız olmadığınızı biliyoruz ancak bunu kanıtlamamız için evdeki altın ve paraları bize getirmeniz gerekiyor. Aksi takdirde cezaevine girersiniz" dedi.

PARALARI ALIP KAÇTILAR

Bunun üzerine korkan Durmuş İ., sahte polislerin verdiği adrese evdeki 5 bin lira değerindeki altın ve 5 bin lira parayı getirdi. Şahıslar taksiyle geldiği adreste parayı alıp ayrıldı.


ŞÜPHELENEREK POLİSİ ARADI

Bir süre sonra Durmuş İ., soruşturmanın sonucunu öğrenmek için kendisini arayanlar ile görüşmek istedi. Ancak aradığı numaranın kullanılmadığını öğrenen Durmuş İ. şüphelenerek polise başvurdu.

2 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili inceleme başlatan polis, yaptığı araştırmada zanlıların Aşit O. (26) ile Kadir E. (25) olduğunu belirledi. Evlerine yapılan baskında gözaltına alınan 2 kişi, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

"GÜLÜMSE SEN BOŞVER"

Zanlılar basın mensuplarının kendilerini görüntülediğini görünce gülmeye başladı. Basın mensuplarının "Neden gülüyorsunuz" diye sorması üzerine, "Suçumuz yok ondan gülüyoruz, ifademiz var ondan alındık. Hayata gıcıklık olsun diye bir kez olsun gülümse sen boş ver" diye cevap verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sarıçam 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

VATANSEVER:

Niye sasiriyorsunuz ki, hapishane şartları bu tipler için caydırıcı değil.

29
2
yanıtYanıtla
yatırım:

Adana ya nükleer santral kurulsun zaten onlar bir şekilde patlatır böylece kurtulmuş oluruz

6
8
yanıtYanıtla
gerçekçi bababacan delikanlı:

tebrik ediyorum bu gençleri, bu kdar uyarıya rağmen yinede sanatlarını icra edip emkeklerini kerizlerden kaznabiliyorlar teb rikler tebrikler tebrikler canı gönülden tebrikler not : zaten kandırdığı yaratıklar nüfus cüzdanı bile verilmemesi gereken gereksiz defolu yaratıklar, pislik makineleri ne işe yaradıkları belli olmayan müsvedddeler. . . e bu cevval gençler açlıktan mı ölsünler yaşasın kerizler. . . . yaşasın kerizlerin tüylerini yolanlar. . .

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title