Haberler

Sahnede Bu Kez Büyük Usta Özdemir Erdoğan Vardı

Güncelleme:

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi`nde sahne alan Türk Müziği'nin duayen ismi Özdemir Erdoğan hayranlarını sohbetiyle de mest etti.

Kültür ve sanat akşamlarının yaşandığı Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde bu kez sanat dünyasının önemli isimlerinden Özdemir Erdoğan, unutulmayan şarkılarını Beylikdüzü halkı için seslendirdi. Besteleri, yorumculuğu, aranjörlüğü ve derlemeleriyle müziğin her dalında usta bir müzisyen olan Özdemir Erdoğan, 52 yıllık müzik hayatının en sevilen eserlerini katılımcılarla buluşturdu. Müzik hayatı ile ilgili açıklamalar da yapan Özdemir Erdoğan'ın hayranları; "Sevdim Seni Bir Kere", "İkinci Bahar" gibi şarkılara eşlik etti. Katılımcılar konser sonunda ustayı dakikalarca ayakta alkışladı.

YEŞİL: "SİZLERİ TEKRAR AĞIRLAMAK İSTERİZ"

Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, konseri izlemeye gelen vatandaşlara Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un selamını iletti. Yeşil, usta sanatçı Özdemir Erdoğan'ı aramızda görmekten son derece mutluyuz. Sizleri tekrar ağırlamak isteriz" dedi. Gürpınar Kültür Merkezi ve Nikah Sarayı'nın bittiğini de ifade eden Başkan Yardımcısı Yeşil, çok yakın bir tarihte hizmete açılacağını müjdeledi. Yeşil konuşmasının ardından sanatçıya çiçek takdim etti.

ERDOĞAN, KÜLTÜR MERKEZİNE HAYRAN KALDI

İzleyicilerden yoğun alkış alan Özdemir Erdoğan, Beylikdüzü halkının misafirperverliği ve dostluğu için teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. Kültür Merkezinin de bölgeye büyük bir kazanç olduğunu ifade ederek Başkan Uzun'a teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Özdemir Erdoğan Efrahim Yeşil Yusuf Uzun Beylikdüzü Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title