Haberler

Giresun Valiliği'nden sahilde uygunsuz şekilde görüntülenen gençlerle ilgili açıklama: 2 polis görevden alındı

Güncelleme:

Giresun'da lise öğrencisi oldukları öne sürülen gençlerin deniz kıyısında uygunsuz şekilde yakalandığı görüntüler sosyal medyada yankı uyandırdı. Videonun ortaya çıkmasının ardından harekete geçen Giresun Valiliği'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, görüntülerle ilgisi olduğu tespit edilen 2 polis memurunun görevden uzaklaştırıldığı ifade edildi.

Giresun'daki bir sahilde liseli oldukları iddia edilen iki gencin uygunsuz görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülerin internete düşmesinin ardından Giresun Valiliği, Twitter hesabından konuyla ilgili paylaşım yaptı.

"AÇIKLAMA YAPILMASI GEREĞİ DUYULMUŞTUR"

Valilik'ten yapılan açıklamada deniz kıyısında meydana gelen bir olaya müdahale sırasında kayda alınan ve daha sonra sosyal medyada paylaşılan iki gencin görüntüleri ile ilgili açıklama yapılması gereği duyulduğu belirtildi.

İDARİ TAHKİKAT BAŞLATILDI

Giresun Valiliği, paylaşımında "13.05.2022 tarihinde yaşanan olayın ardından Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli tahkikata, Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığınca müfettiş görevlendirilerek idari tahkikata başlanılmıştır.

2 POLİS MEMURU GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI

Yapılan inceleme sonucunda söz konusu görüntülerle ilgisi olduğu tespit edilen 2 polis memuru görevden uzaklaştırılmıştır" ifadelerine yer verdi.

Sahilde uygunsuz görüntülenen gençlerle ilgili Giresun Valiliği'nden açıklama: 2 polis görevden alındı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Giresun Valiliği Giresun Haberler

500

Yorumlar (36)

HONOUR:

gençler yanlış yapmıştır kabul tamam da onları kınayan ayıplayan dövelim sövelim diyenler de onlardan daha ahlaklı değil. günahsız olan ilk taşı atsın.

174
36
yanıtYanıtla
Musa Kitapci:

Polislere haksızlık edilmiş ahlaksızlık deşifre edilecek diğerlerine ibret olsun polislerimizi tebrik ediyorum

76
104
yanıtYanıtla
Bulent :

Görüntüler yasaklanmalı ve acilen tüm sosyal medyadan silinmelidir.Devlet vatandaşını yanlış da yapsa kprumalıdır.hele çocukları O polisler de asla işe iade edilmemelidir.

122
57
yanıtYanıtla
Halit:

oldu canım devlet dürüst vatandaşı korumuyor birde bunlarımı koruyacak eyi valla yüzsüzlük bu kadar

yanıt10
yanıt19
Ahmet25 :

17 yaşında namusuyla evlenmek hem yasak hem de toplum tarafından çocuk yaşta evlilik olarak algılanıyor ve ayıplanıyor. Fakat 18 yaşında hergün biriyle çiftleşebilirsiniz. Bunda bir sakınca yok. Hem kanunlar müsait hem de toplumun algısı müsait.

142
36
yanıtYanıtla
ebru arslan:

Alan memnun veren memnun olan polise olmuş yayana kadar tutanak tutup biseler yapsaydı keşke hemde bidaha böle biseler yapmaya cesaret edemezlerdi

102
31
yanıtYanıtla
Fenerli :

Hz lutun kavmi de aynı senin gibi demişti de Allah o sapıkları helak etmişti bence tevbe et ve ahiretteki ateşten araf süresindeki o sırat köprüsünün dehsetinden Allaha sığın

yanıt15
yanıt28
adaletli yorum:

Özel hayatı ihlal etmişlerdir.Dogru bir karar

101
31
yanıtYanıtla
Apex LegendsTR:

Doğru karar olmuş herkes gitsin önce kendi çocuğuna sahip çıksın milletin çocuğunu çekip Sosyal medya da yayınlamak Hangi ahlak sığıyor hak etmişler Görevden alınmalırı yerinde bir karar olmuş

106
22
yanıtYanıtla
ERKAN :

bişey olmaz olay unutulur görevlerine dönerler

52
69
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title