Haberler

Şahan Gökbakar Askerlik Yapmadığını İddia Edenlere Ateş Püskürdü

Güncelleme:

Şahan Gökbakar, kiloları nedeniyle askerlik yapmadığı yönünde yorum yapanlara sosyal medya üzerinden cevap verdi.

Son dönemde verdiği kilolarla dikkat çeken oyuncu Şahan Gökbakar, Instagram hesabı üzerinden askerlik yapmadığı iddialarına açıklık getirerek, askerlik belgesini paylaştı.

KETOJENİK BESLENMEYLE 28 KİLO VERDİ

Recep İvedik tiplemesiyle milyonların gönlünü kazanan Gökbakar, uzun süredir kilolarıyla mücadele ediyordu. Uyguladığı 'ketojenik' beslenme ile 6 ayda 28 kilo verdi. Kiloları nedeniyle askere gidemediği söylenen Şahan Gökbakar hakkında medyada, kilolarından kurtulduğu ve artık askere gitmeye hazır olduğu yönünde yorumlar yapıldı.

Şahan Gökbakar İddialara Ateş Püskürdü

Şahan Gökbakar İddialara Ateş Püskürdü

BELGELERLE KONUŞTU

Yapılan yorumlara daha fazla dayanamayan komedyen, Instagram hesabından açıklık getirerek; ''Kilo verdi, şimdi askere gidecek mi? diye dert olmuş bazılarına. Konuşanlar, yazanlar oluyormuş magazinde vs. Ben devletin getirdiği bedelli askerlikten faydalandım ve 30 bin TL ödeyerek bedelli olarak yaptım. Bu da belgesi." dedi.

Şahan Gökbakar İddialara Ateş Püskürdü

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Şahan Gökbakar Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (26)

Jean Leon:

bunda gururlancak bişe yok bence neden yayınlamış ki

9
8
yanıtYanıtla
ssssssss:

koskoca cumhurbaşkanı bir şahan olamadı. . . Diplomayı gösteremedi. . . . Tıpkı İstanbul Büyük Şehiri kaybetmesini kabullenemediği gibi , diplomasızlığını da kabullenemedi. . . .

13
3
yanıtYanıtla
KARA:

HELAL OLSUN BE KARDEŞİM NE ZOR OLMUŞTUR LÜKS ARABANA ATLAYIP BANKAYA PARA YATIRMAYA GİTMEK VATAN SİZE MİNNETTAR HER ZAMAN

9
5
yanıtYanıtla
duran tekerlek:

bizim paramızla askerlikten muaf

2
12
yanıtYanıtla
vatan:

Bu bedellilerde Askerlik yaptim diye ortalarda dolasiyor. ya. Bedellilerli asker yerine koyan yok haberiniz olsun.

8
6
yanıtYanıtla
kübraa:

benim çalıştığım yerde durumu çok iyi olmasada bedelli askerlik yapanlar var yani zenginler için diye geçerli değil bence eskidendi o vatan borcu dedikleri pek bi anlamı kalmadı o sözün herkes açık olsun gitmek istemeyen tonlarca insan var başvuru sayısını unutmayalım :)))

11
1
yanıtYanıtla
Ciko:

Bedellilerden toplanan paralar şehit ailelerine verilsin

10
1
yanıtYanıtla
Komando:

30 bin tl vererek askerlik yaptım ne demek? Soyle demen gerekirdi 30 bin tl verdim ve yapmadım. Ben askerligimi yaptım çok zor şartlarda o zaman cok şikayet etmiştim ama beni adam yaptı o zamanlar. Her Turk gencinin yasaması gereken bir deneyim. Yoksa bunun gibi olursunuz

8
2
yanıtYanıtla
Hamza:

Bunun gibi olursunuz derken para içinde yüzmeyi mi anlayalım. Sürünün komando

yanıt0
yanıt1
mirza efendi:

hadi leynnn ordan bende gururla teskere gösterecek sandim sibop. . . devletin bu adaletsizligin önüne gecmesi lazim diyecem amma bu yasalari yapanlar ve isteyenler aslinda kendi bebelerini düsünerek yapiyor. . . neymis 30 bin tl ödemis tamammis bu kadar ucuzmu lan insan cani 30 bin TL mi bir gencin degeri bir sehidin degeri ama dogru zamaninda kelle mi sayacagiz, askerlik yan gelip yatma yeri degil dendiginde analar babalar hopppp noluyor biz bi kelle sayarsak tam sayariz deseydi bu böyle olmazdi

5
4
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title