Haberler

Sağlıklı yaşam için teneffüste ter döküyorlar -

Erzincan Merkez İlkokulu'nda hayata geçirilen "Hareketli Yaşam ve Obeziteyle Mücadele İçin Her Gün 5 Dakika Projesi" kapsamında öğrenciler, spor uzmanı yönetiminde teneffüste egzersizler yapıyor.

Erzincan Merkez İlkokulu'nda hayata geçirilen "Hareketli Yaşam ve Obeziteyle Mücadele İçin Her Gün 5 Dakika Projesi" kapsamında öğrenciler, spor uzmanı yönetiminde teneffüste egzersizler yapıyor.

İlk dersin ardından eşofmanlarını giyerek okulun bahçesine çıkan öğrenciler, spor uzmanı Alperen Demirbaş nezaretinde egzersizler yaparak obeziteyle mücadele ediyor. Öğrencilere egzersizler sırasında öğretmenler de zaman zaman eşlik ediyor.

Erzincan Milli Eğitim Şube Müdürü Yahya Tekin, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, obeziteyle mücadele için başlatılan bu projenin önemine dikkati çekerek, "Obeziteyle mücadele konusunda küçük yaştaki çocuklarımızı bilinçlendirmeye çalışıyoruz. Bu projemizin ilimizdeki tüm okullarımıza örnek olmasını arzu ediyoruz. Bu sayede, inşallah sağlıklı bir nesil oluşturacağız" diye konuştu.

Öğrencilerden Emir Ali Kabil ise "Her gün teneffüste spor yapıyoruz, sağlıklı oluyoruz, hem fazla kilolarımızdan kurtuluyoruz hem de eğleniyoruz. Spor yapmak çok güzel bir şey" dedi.

Mustafa Yiğit Yılmaz da her gün teneffüste spor yapıp sağlıklı kaldıklarını söyledi.

Ahmet Fatih Bezal ise spor sayesinde sağlıklı olduklarını belirterek, ezgersizlerin ardından derse devam ettiklerini dile getirdi.

öğrencilerin spor yapmaları

öğretmenlerin spor yapmaları

Erzincan Milli Eğitim Şube Müdürü Yahya Tekin ile röportaj

Öğrencilerden Emir Ali Kabil ile röportaj

Mustafa Yiğit Yılmaz ile röportaj

Ahmet Fatih Bezal ile röportaj

Kaynak: AA / Güncel

erzincan merkez erzincan emir ali kabil Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title