Haberler

Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Aslan: Silah ve Şiddet Hak Arama Yöntemi Değil

Sen Genel Başkan Yardımcısı Aziz Aslan Bitlis'te sendika üyeleri ile bir araya geldi.

SAĞLIK- Sen Genel Başkan Yardımcısı Aziz Aslan Bitlis'te sendika üyeleri ile bir araya geldi. Aslan, "Silah ve şiddet hiçbir zaman hak arama yöntemi değildir" dedi.

Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Aslan, Bitlis'te gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Aslan, silah ve şiddetin hak arama mücadelesinin önündeki en büyük engel olduğunu söyledi. Hak aramanın siyaset ve konuşmayla mümkün olabileceğin belirten Aslan şöyle konuştu:

"Silah ve şiddet hiçbir zaman hak arama yöntemi değildir. Eğer hakkınızı arıyorsanız, eğer bir hakkı kazanmak için mücadele ediyorsanız, bunun yöntemi konuşarak, siyaset sanatıyla ancak elde edebiliriz. Tam tersi silah ve şiddet, hak arama mücadelesinin en büyük engelidir. Hatta en büyük ihanet şebekesidir. Allah kimseyi devletsiz bırakmasın. Eğer devletsiz kalırsanız, eğer şiddet ve silahla bir yönteme başvurursanız, ister ulus adına, ister din adına, ister kimlik adına, verdiğiniz mücadele şiddete dönmüşse bu tahripkardır. Ulusunuz da gider, dininiz de gider, kimliğiniz de gider. Daha önemlisi insanlığınız da gider."

15 Temmuz darbe girişimine de değinen Aslan, "Darbeciler, Cumhurbaşkanımızın aynı zamanda bir halk hareketinin lideri olduğunu unuttular. Dolayısıyla bir telefona çıkmakla halkı sokaklara çağırarak en büyük dersi vermiş oldu" dedi.

- Bitlis

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aziz Aslan Bitlis Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title