Haberler

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Ziyaretlerde Bulundu

Müezzinoğlu'nun esnaf ziyareti - Müezzinoğlu'nun çocuklara hediyeler vermesi- Müezzinoğlu'nun Orhaneli'de ki Türkiye Kömür İşletmeleri Lokali'nde teşkilat toplantısına iştirak etmesi- Müezzinoğlu'nun Büyükorhan'da partisinin ilçe teşkilatının Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen iftar programına katılması Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu,Bursa'nın Keles, Orhaneli, Büyükorhan ve Harmancık ilçelerini ziyaret etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Müezzinoğlu'nun esnaf ziyareti - Müezzinoğlu'nun çocuklara hediyeler vermesi- Müezzinoğlu'nun Orhaneli'de ki Türkiye Kömür İşletmeleri Lokali'nde teşkilat toplantısına iştirak etmesi- Müezzinoğlu'nun Büyükorhan'da partisinin ilçe teşkilatının Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen iftar programına katılması Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu,Bursa'nın Keles, Orhaneli, Büyükorhan ve Harmancık ilçelerini ziyaret etti. Keles'te esnaf ziyaretinde bulunan Müezzinoğlu, ardından Keles İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği'nde partisinin teşkilat toplantısına katıldı.Daha sonra Orhaneli'ye geçerek esnafla sohbet eden Müezzinoğlu, burada karşılaştığı çocuklara hediyeler verdi. Müezzinoğlu, ilçedeki Türkiye Kömür İşletmeleri Lokali'nde teşkilat toplantısına iştirak etti.Büyükorhan'da partisinin ilçe teşkilatının Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen iftar programına katılan Müezzinoğlu, daha sonra da teşkilat toplantısı yaptı.Müezzinoğlu, Harmancık'ta da esnaf ziyaretinde bulunduktan sonra teşkilat toplantısı gerçekleştirdi.İlçelerdeki toplantılar, fotoğraf ve görüntü alınmasının ardından basına kapatıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Kömür İşletmeleri Mehmet Müezzinoğlu Orhaneli Keles Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title