Haberler

    Saftirikler - Fragman " 23 Eylülde Sinemalarda "

    Karısıyla sorunları olan Arif, kadınlarla teması göz hizasını geçmemiş Mustafa ve iki arkadaşını asla bırakmasa da kafası onlara göre daha çok çalışan bir arkadaş... Adana'da aynı mahalle de yaşayan dört kafadar arkadaşın başı hayat zorluklarıyla derttedir.

    Karısıyla sorunları olan Arif, kadınlarla teması göz hizasını geçmemiş Mustafa ve iki arkadaşını asla bırakmasa da kafası onlara göre daha çok çalışan bir arkadaş... Adana'da aynı mahalle de yaşayan dört kafadar arkadaşın başı hayat zorluklarıyla derttedir. Hem kendileri için hem de mahalleden arkadaşları Murat'ın MS hastalığının tedavisi için kısa yoldan para bumaya çalışan kafadarların işi bir hayli zordur. Zira hem kendi çıkış yollarını hem de arkadaşlarının ihtiyacı olan tedaviyi bulabilmek için çok çalışmaları ve çok şanslı olmaları gerekmektedir... Yönetmenliğini Ali Erşen'in üstlendiği filmin başrollerinde Metin Zakoğlu, Selahattin Taşdöğen ve Tuncay Bayazit yer alıyor. Filmin senaryosu ise Birsen Şimşek'e ait.

    Vizyon tarihi 23 Eylül 2016

    www.fragmanlar.com

    Kaynak: DailyMotion.com / Güncel

    Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title